Nieuwe ŠKODA Superb: de eerste foto's

In aanloop naar de officiële onthulling op 17 februari, geeft ŠKODA de eerste foto’s vrij van de nieuwe Superb. De derde generatie van ŠKODA’ s topmodel valt op door zijn strakke en heldere vormgeving. De fraaie afwerking benadrukt de aandacht voor detail nog eens.

Met zijn scherpe, elegante lijnen springt de nieuwe Superb direct in het oog. Diverse details onderstrepen zijn status als topmodel binnen het ŠKODA-gamma. Sprekende voorbeelden zijn de fraai gesneden, heldere koplampen en de oplopende lijn ter hoogte van de achterste zijruit. De precieze afwerking is dé indicatie van het kwaliteitsniveau.

Topmodel sinds 2001

De Superb werd geïntroduceerd in 2001. Van de eerste en de tweede generatie werden in totaal ruim 700.000 exemplaren verkocht. Het nieuwe model, dat op 17 februari in Praag wordt onthuld, heeft alles in zich om dat een passend vervolg te geven. 

Weet het als eerste!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de nieuwe ŠKODA Superb? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we sturen je het laatste nieuws over dit topmodel zodra dit beschikbaar is.