Wat ben je per maand kwijt aan een auto (excl. brandstof)?

Autorijden kost natuurlijk geld. Het Nibud en de ANWB hebben berekend dat je per maand voor een compacte auto ongeveer 315 euro kwijt bent (kosten november 2015). En dat is nog zonder brandstof. Dit zijn alleen de kosten voor onderhoud en reparatie (€83), afschrijving (€130) en verzekering en belasting (€102).

Daarom is het goed om ook na te denken of private leasing interessant voor jou kan zijn. Bij private lease bij ŠKODA rij je in een gloednieuwe ŠKODA voor een vast laag maandbedrag. Wij bieden het meest complete private lease abonnement, inclusief belasting en verzekering, onderhoud en reparatie. Daarom zeggen wij “Jij betaalt de brandstof, wij de rest.” Wil je meer weten over private lease en waar je op moet letten bij het afsluiten van een dergelijk abonnement? Lees hier meer.

Het ŠKODA Abonnement is overigens af te sluiten op de volgende modellen: Citigo, Fabia, Fabia Combi, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia en Octavia Combi. Een gloednieuwe Citigo rijd je zelfs al vanaf € 199,- per maand.

Wat ben jij zelf per maand kwijt aan je auto?

Omdat private leasing veel kostenposten afdekt, is het in veel gevallen voordeliger dan een nieuwe of tweedehands auto rijden. Wat denk jij dat je per maand kwijt bent aan een auto (excl. brandstof)? Maak je keuze, en ontdek gelijk het voordeel wat het ŠKODA Abonnement biedt.