Hoe werkt ŠKODA Private Lease?

Je rijdt een nieuwe ŠKODA voor een vast laag bedrag per maand
Nooit meer omkijken naar verzekering, belasting, onderhoud, banden en reparaties
Met particulier leasen voorkom je dat je in één keer veel moet investeren en zo houd je geld over voor de leuke dingen in het leven
ŠKODA Fabia rijd je tijdelijk al vanaf € 229 per maand

Met ŠKODA Private Lease is rijden in een nieuwe auto voor iedereen bereikbaar. Tegen een vast laag bedrag per maand blijven de maandelijkse autokosten met het ŠKODA abonnement laag en overzichtelijk: je hoeft enkel nog te tanken. Met ŠKODA Private Lease houd je dus geld over voor de andere leuke dingen in het leven. Simply Clever!

Bij particulier leasen via ŠKODA Private Lease blijft de auto eigendom van ŠKODA. Hierdoor hoef jij geen hoog aanschafbedrag te betalen en betaal je enkel maandelijks voor het gebruik van de auto. Daarbij bepaal je zelf het aantal kilometers en de looptijd van de overeenkomst. ŠKODA neemt vervolgens ook de allriskverzekering, wegenbelasting, het onderhoud, banden en eventuele reparaties voor haar rekening. Daarmee blijven jouw autokosten laag en overzichtelijk, zonder vervelende verrassingen. Enkel de brandstofkosten komen voor jouw rekening, die natuurlijk variabel zijn.

Betrouwbaar dankzij Keurmerk Private Lease

Aan het einde van de overeenkomst staat het de berijder vrij om de auto eenvoudigweg weer in te leveren bij de ŠKODA-dealer, of hem tegen de restwaarde over te nemen. Een mooie manier om de autokosten te spreiden, en geld over te houden voor andere leuke zaken. 100% betrouwbaar bovendien, want ŠKODA Private Lease is door de Stichting Keurmerk Private Lease erkend met het kwaliteitskeurmerk voor privéleasing. Dat keurmerk garandeert dat u bij ŠKODA een betrouwbare dienst afneemt. Zo garandeert het onder andere dat ŠKODA zorgdraagt voor alle bijkomende kosten:

  ✔ afschrijving
  ✔ afleveringskosten
  ✔ BTW
  ✔ glasreparatie
  ✔ (inter)nationale hulp bij pech onderweg
  ✔ onderhoud
  ✔ rente
  ✔ reparaties
  ✔ schadeherstel
  ✔ verzekering
  ✔ wegenbelasting
  ✔ vervanging van banden
  ✔ vervangend vervoer na 72 uur (bij het ŠKODA Abonnement zelfs na 24 uur)

Al vanaf € 179 per maand all-inclusive

ŠKODA Private Lease maakt rijden in een nieuwe ŠKODA betaalbaar voor iedereen. De Citigo is er bijvoorbeeld al vanaf € 179 per maand all-inclusive. Tot 15 oktober is de ŠKODA Fabia bovendien wel heel bereikbaar, vanaf € 229 per maand (Fabia Combi: € 249 per maand). Wil je meer weten over Private Lease? Bekijk de veelgestelde vragen of ga dan snel langs bij je lokale dealer!

1/1