De nieuwe ŠKODA Fabia

Op deze pagina vind je het antwoord op alle veelgestelde vragen over de nieuwe ŠKODA Fabia en Fabia Combi.

 • Wanneer is de nieuwe Fabia (Combi) leverbaar en bestelbaar?

  Zowel de nieuwe Fabia als Fabia Combi staat inmiddels bij jouw dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer. Wil je hem zelf ontdekken? Plan dan een proefrit.

 • Welke motoren zijn leverbaar op de Fabia en Fabia Combi?

  De nieuwe ŠKODA Fabia is leverbaar met diverse benzine en dieselmotoren met verschillende soorten transmissies. De beschikbare benzine motoren voor de Fabia zijn de 1.0 Greentech met 60pk en 75pk en de 1.2 TSI Greentech met 90pk en 110pk. De beschikbare dieselmotoren voor de Fabia zijn een 1.4 TDI Greentech met 90 en met 105pk. De Fabia Combi is leverbaar met dezelfde motoren als de hatchback met uitzondering van de 1.0 Greentech met 60pk, deze is alleen leverbaar in de hatchback. Download de prijslijst voor een volledig en gedetaileerd overzicht van het motorenaanbod en bijbehorende prijzen.

 • Is de nieuwe Fabia ook leverbaar met DSG-automaat?

  De Fabia 1.2 TSI Greentech 81kW en 1.4 TDI Greentech 90pk zijn leverbaar met een DSG 7-traps automaat.

 • Wat is de bijtelling van de nieuwe Fabia?

  Het gehele motorenaanbod van de nieuwe Fabia en Fabia Combi komen in aanmerking voor 20% bijtelling. 

 • Wat zijn de private lease prijzen van de nieuwe Fabia?

  Het is vanaf nu ook mogelijk om de nieuwe Fabia en Fabia Combi als private lease te rijden in de vorm van het ŠKODA abonnement. De instaptarieven van de nieuwe Fabia Hatchback zijn € 275 p.m. voor de Active met 60pk, € 299 p.m. voor de First Edition Ambition met 75pk en € 315 p.m. voor de First Edition.

 • Welke navigatiesystemen zijn er leverbaar op de nieuwe Fabia?

  De Fabia is leverbaar met de radio Bolero met Mirrorlink en per mei/juni 2015 ook met het navigatiesysteem Amundsen. Bekijk hier de compabiliteitslijst