Diensten en services

Elke ŠKODA is een topproduct. Om ervoor te zorgen dat je daar altijd optimaal van kunt genieten, is er een uitgebreid dienstenpakket - we staan altijd voor je klaar.

 • Wat houdt de ŠKODA Garantie Personenwagens in?

  De garantietermijn voor een nieuwe ŠKODA is twee jaar zonder kilometerbeperking, te rekenen vanaf de datum van aflevering door de officiële ŠKODA-dealer. Bepalend hierbij is de datum van eerste toelating, deze datum vind je op deel 1A van het kentekenbewijs. Lees hier meer over de ŠKODA Garantievoorwaarden.

 • Wat houdt de ŠKODA Carrosseriegarantie in?

  Voor de ŠKODA-modellen Fabia II, Roomster II, Octavia II en Yeti geldt een carrosseriegarantie van 12 jaar.


  Voor de Fabia I, Octavia I en Superb geldt een carrosseriegarantie van 10 jaar.


  De carrosseriegarantie heeft betrekking op de gevolgen van roestschade die is ontstaan door oorzaken van binnenuit, waardoor herstel van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk is. Lees hier meer over de ŠKODA Garantievoorwaarden.

 • Wat is de garantie op ŠKODA originele onderdelen?

  De garantietermijn op ŠKODA originele onderdelen en originele ruildelen is twee jaar, gerekend vanaf de aankoopdatum en zonder kilometerbeperking. Indien een onderdeel binnen de garantietermijn van de auto wordt vervangen, blijft de oorspronkelijke garantietermijn van de auto ook op dit onderdeel van kracht. De garantietermijn wordt derhalve niet verlengd of vernieuwd door tussentijdse vervanging.

  Deze garantietermijn is ook van toepassing op ŠKODA-ruilmotoren - al dan niet met aangebouwde componenten, ruilversnellingsbakken e.d. Deze garantietermijn geldt ook voor de (bij de officiële ŠKODA-dealer/-servicevestiging aangekochte) ŠKODA originele accessoires. Lees hier meer over de ŠKODA Garantievoorwaarden.
 • Wat houdt de ŠKODA Lakgarantie in?

  Voor alle  ŠKODA-modellen wordt gedurende een termijn van 3 jaar na de afleveringsdatum garantie gegeven op de lak, indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten. Lees hier meer over de ŠKODA Garantievoorwaarden.
 • Wat houdt de ŠKODA Extra Garantie in?

  Er bestaat de mogelijkheid om jouw ŠKODA 2 jaar extra te verzekeren voor onverwachte reparatiekosten dankzij de ŠKODA Extra Garantie. Een voorwaarde hierbij is dat jouw ŠKODA tussen de 0 en 2 maanden oud is. Lees hier meer over de ŠKODA Extra Garantie.

 • Wat houdt de ŠKODA Mobiliteitsservice in?

  Bij elke ŠKODA hoort een gratis Mobiliteitsservice. Mocht je ŠKODA ooit onverhoopt dienst weigeren, bel dan naar 0800-023 00 24. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer verder kunt. De kosten van deze hulpverlening komen voor onze rekening.

   

  De levenslange Mobiliteitsservice geldt voor elke ŠKODA die geleverd is vanaf 1 januari 2000 en wordt onderhouden bij een erkende ŠKODA Service Dealer. Download hier de Brochure ŠKODA Mobiliteitsservice voor de voorwaarden.
 • Wat houdt de ŠKODA Airco service in?

  Om je airco in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. De ŠKODA Airco service biedt een Airco check, Airco geurbehandeling of een Airco onderhoudsbeurt. Lees hier meer over de ŠKODA Airco service.
 • Wat houdt de ŠKODA Wintercheck in?

  De ŠKODA Wintercheck is een controle van je ŠKODA op 25 belangrijke punten om ervoor te zorgen dat je auto goed voorbereid de winter ingaat. Zodat je veiligheid ook tijdens het natte en koude winterweer goed zit. Meer weten? Ga naar ŠKODA Wintercheck.
 • Wat houdt de ŠKODA Zomercheck in?

  De ŠKODA Zomercheck is een controle van je ŠKODA op 25 belangrijke punten om ervoor te zorgen dat je auto goed voorbereid de zomer ingaat, en ook tijdens (zeer) warm weer uitstekend presteert. Meer weten? Ga naar ŠKODA Zomercheck.
 • Wat houdt de ŠKODA Ruitenservice in?

  De ŠKODA-dealer biedt je een snel en zorgvuldig herstel van je ruitschade. Kleine beschadigingen kunnen vaak prima gerepareerd worden. Tijdig repareren voorkomt grotere schade. Als de ruit bij een grote beschadiging vervangen moet worden, is het voordeel van de Ruitenservice dat je ŠKODA voor 100 procent blijft voldoen aan de nog geldende fabrieksgarantie. Meer weten? Ga naar ŠKODA Ruitenservice.