RAPID SPACEBACK

PRIVATE LEASE

Een gloednieuwe ŠKODA Rapid Spaceback
voor slechts € 10,- per dag*

Echt alles is inbegrepen, je betaalt
alleen de brandstof

DIRECT SAMENSTELLEN

Bekijk de speciale uitvoering voor Private Lease

Nu tijdelijk van € 346,- voor € 319,- p/m* (slechts € 10,- per dag)

Met de Rapid Spaceback hoef je niet te kiezen tussen een hatchback en een stationcar. Geniet van de voordelen van beide. Ruim, sportief, veilig en uitgerust met slimme opties. Precies zoals je van een ŠKODA mag verwachten.

Maandbedrag* bij verschillende looptijden en kilometers per jaar

10.000 km/j 15.000 km/j 20.000 km/j 25.000 km/j 30.000 km/j    
24 maanden € 381,- € 395,- € 410,- € 436,- € 450,-
36 maanden € 340,- € 364,- € 380,- € 405,- € 428,-
48 maanden € 319,- € 342,- € 366,- € 390,- € 409,-

* Maandbedragen op basis van eigen risico € 500

Levertijd ongeveer 10 werkdagen op de voorraadmodellen
 
Korting geldig tot 30 april 2017 en enkel voor voorraadmodellen
 
Je Rapid Spaceback wordt
onderhouden door een erkende
dealer in jouw buurt

Heb je een vraag over Private Lease
of wil je persoonlijk advies?

Chat nu met een medewerker

De Rapid Spaceback Joy is rijk uitgerust

Zit er warmpjes bij

Misschien wel de beste uitvinding ooit, maar in ieder
geval de meest comfortabele: stoelverwarming. Probeer
het één keer en je bent voor altijd verkocht!

Luxe uitstraling

Italia antraciet 16 inch velgen, deze verhogen de uitstraling en sportiviteit van je ŠKODA Rapid Spaceback. En ook de Joy badge op de B- stijl draagt hieraan bij..

Uitgesproken interieur

Geef jouw Rapid Spaceback een eigen karakter met dit Joy interieur. De zwarte speciale stoelbekleding en licht geborstelde aluminiumlook interieurlijst zorgen voor een uniek interieur.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid is gegarandeerd voor mezelf én mijn passagiers. Je rijdt altijd veilig, onder alle omstandigheden: daar zorgt het uitgebreide veiligheidssysteem van de Rapid Spaceback voor. Standaard heeft hij onder meer ESC (Electronic Stability Control) inclusief ABS. Daarnaast maar liefst 6 airbags.

Slimme technologie

De Rapid Spaceback is uitgerust met bewezen moderne technologie. Als bestuurder word je geholpen met overzichtelijke informatie. Het duidelijke dashboard heeft ook een MaxiDot-display. Hierop zie je alle gegevens van de boordcomputer (zoals gemiddeld gebruik, bereik etc.) maar ook data van andere apparatuur in de auto.

Stijlvol design

De Rapid Spaceback zorgt voor een nieuwe designstijl bij ŠKODA en biedt een vernieuwende, aantrekkelijke configuratie. Het radiatorrooster is een vast onderdeel van het voorpaneel en blijft dus op zijn plaats wanneer u de motorkap opent. In zijaanzicht gooit de Rapid hoge ogen met zijn elegante, strakke vlakken en dynamische lijnen die de compactheid van de auto benadrukken.

Je nieuwe Rapid Spaceback wordt perfect door de dealer
onderhouden, dat is gewoon inbegrepen.

Lovende reacties in de pers

”Het onderstel van de Rapid Spaceback is goed op zijn taken berekend en steekt voortreffelijk in elkaar.” Lees de review van Autovandaag.

Lees meer

"En zo op het eerste gezicht heeft Škoda daarmee een heel sterk aanbod; de prijs is goed, hij ziet er keurig uit en als de rij-eigenschappen gelijk zijn aan de Rapid-met-kont dan hoor je ons niet klagen"

Lees meer

"De Škoda Rapid heeft een tweede carrosserievariant, de Spaceback. Wat is de toegevoegde waarde van deze hatchback ten opzichte van de al bestaande Rapid vijfdeurs met kont? Dat zoeken we uit."

Bekijk video
Bekijk alle beoordelingen

Beoordelingen van Rapid Spaceback-eigenaren

| 37 beoordelingen | Schrijf jouw beoordeling

"Fantastische auto"

Th Schaap

Dit is een fantastische gezins auto.Zeer ruim en compleet. En zeer zeer zuinig. Op lange afstanden op snelweg haal ik vaak 1 liter op 20 km. Zeer tevreden met deze auto.

"Degelijke perfectie"

Wim de Vries

Het is een soepel rijdende auto Voldoet boven verwachting goed. Bij de introductie was de autopers matig enthousiast dit is absoluut niet correct. Het is een auto die absoluut alle beloftes waarmaakt. Ben dan ook super tevreden.

"uitstekende auto"

Aart van Boort

Deze auto voldoet geheel aan mijn wensen zit goed, rijd heerlijk, wegligging goed en het brandstofverbruik valt niet tegen.

Rij een gloednieuwe Rapid Spaceback Joy vanaf € 319,- p/m*

samenstellen

Rij een gloednieuwe Rapid Spaceback Joy vanaf € 319,- p/m*

samenstellen

Rij een gloednieuwe Rapid Spaceback Joy
al vanaf € 319,- p/m

samenstellen

Actievoorwaarden:
* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig tot en met 30 april 2017, zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.