ŠKODA
PRIVATE LEASE

 • Een gloednieuwe ŠKODA voor slechts € 7,- per dag*
 • Echt alles is inbegrepen, je betaalt alleen de brandstof
 • Verantwoord en vertrouwd met het Private Lease Keurmerk
BEKIJK DE ACTIEMODELLEN

ŠKODA Private Lease aanbod

Iedereen wil betaalbaar autorijden, maar in welk model dat gebeurt is natuurlijk helemaal afhankelijk van persoonlijke smaak. Denk je in plaats van een auto kopen aan particulier leasen, dan biedt ŠKODA jou met diverse hoogwaardige en stijlvolle modellen genoeg keuze om volop te kunnen genieten van je auto abonnement. Selecteer een uitvoering en ontdek direct alle bijpassende voordelen!

CITIGO

Vanaf € 7 per dag

 • Kies uit de Active, Ambition of Ambition met Drive pakket

FABIA

Vanaf € 8,- per dag

 • Kies uit de Active, Drive of Drive met Tech pakket

FABIA COMBI

Vanaf € 9,- per dag

 • Kies uit de Active, Drive of Drive met Tech pakket

OCTAVIA

Vanaf € 12,- per dag

 • Kies uit de Active, Ambition Business of Style Business

OCTAVIA COMBI

Vanaf € 13,- per dag

 • Kies uit de Active, Ambition Business of Style Business

RAPID SPACEBACK

Vanaf € 11,- per dag

 • Kies uit de Drive of Drive met Tech pakket

YETI

Vanaf € 12,- per dag

 • Kies uit de Active, Ambition Business of Style Business

In vijf stappen je Private Lease-auto

1

Kies je perfecte ŠKODA, de looptijd en het aantal kms

2

Je dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met je op

3

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken

4

Aanvraag akkoord? Dan krijg je je contract toegestuurd

5

Teken je contract en gefeliciteerd met je nieuwe ŠKODA

Waarom kiezen voor ŠKODA Private Lease?

Private lease via ŠKODA houdt in dat je in een nieuwe ŠKODA kunt rijden, maar dat de auto ons eigendom blijft. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Deze zijn gebaseerd op hoeveel kilometers je wilt rijden en de gekozen duur van je abonnement. Je betaalt daarnaast alleen voor de benzine, wij ontzorgen je verder op werkelijk élk vlak. Het aan ons toegekende Keurmerk garandeert dat 100%. Is je private lease abonnement afgelopen, dan lever je eenvoudig je auto weer in. Makkelijker kan niet.

Zó werkt ŠKODA Private Lease

Stap nu over op zorgeloos autorijden. Bekijk deze korte, duidelijke video en ontdek alle voordelen van het ŠKODA auto abonnement. Al onze zuinige private lease-modellen zijn leverbaar in drie uitvoeringen: Standaard, Extra en Luxe. Vind jouw ideale model en rijd voor een scherp vast maandtarief weg in een nieuwe auto zonder grote investering vooraf. Wij regelen alles voor je, jij hoeft alleen te tanken. Klik op play en kijk hoe het ook voor jou werkt!

Profiteer tot 30 april van extra Private Lease korting

Veelgestelde vragen over ŠKODA Private Lease

SKODA Opsomming

 • Wat houdt ŠKODA Private Lease in?

  Het ŠKODA Abonnement is gebaseerd op private lease en is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onverwachte onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.


  ŠKODA Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 72 uur (bij ŠKODA Abonnement na 24 uur), (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.


  Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol en bijvoorbeeld het wassen van de auto. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico.


 • Wat zijn de voorwaarden (leeftijd / inkomen etc.) om te mogen leasen?

  Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op verwachte einddatum van het contract een ŠKODA Abonnement aanvragen. Om te controleren of het ŠKODA Abonnement financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een ŠKODA Abonnement navragen of u al een krediet heeft. Wij laten het ŠKODA Abonnement als kredietovereenkomst registreren bij BKR.

 • Inruil

  Inruil is mogelijk. De ŠKODA dealer kan een inruilwaarde voor de huidige auto bepalen. Kies na het samenstellen van de auto voor bestellen en kies voor de optie aanvragen met hulp van een merkdealer in de buurt. Dan neemt de ŠKODA dealer contact met u op. De inruilwaarde heeft geen invloed op het maandbedrag.

 • Mogen anderen in de auto rijden?

  Iedereen met een voor de betreffende auto geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd.

 • Als ik ŠKODA Private Lease afsluit krijg ik dan ook te maken met de bijtelling?

  De bijtellingsregeling geldt alleen voor zakelijke leaseauto’s die vanuit de werkgever verstrekt worden. ŠKODA Private Lease valt daar niet onder. De kosten die wij tonen op basis van de geselecteerde auto en opties is de werkelijke prijs per maand.

 • Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor ŠKODA Private Lease?

  Ja, dit is mogelijk. Een private lease overeenkomst wordt altijd door een natuurlijke persoon aangegaan en niet door een rechtspersoon zoals een BV of NV. Wanneer de private lease overeenkomst wordt opgemaakt zal in plaats van een loonstrook voor de acceptatie een kopie van de aangifte inkomstenbelasting gevraagd worden. Voor rechtspersonen is operational lease een passend alternatief. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via 033 454 92 15 of leasen@skodafinancialservices.nl.

 • Als ik op bestellen klik, is de order dan definitief?

  De order is dan nog niet definitief. Eerst zal beoordeeld worden of het ŠKODA Abonnement financieel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het kredietbeoordelingsformulier (VFN-norm). Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld. Nadat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, is de bestelling definitief. Volg de bijgeleverde instructies op en na het tekenen van de overeenkomst gaan de 14 dagen bedenktijd in. Tijdens de bedenktijd is het mogelijk, zonder opgaaf van reden en zonder kosten, de overeenkomst te ontbinden.

 • Wat is het verschil tussen Private Lease en Abonnement?

  ŠKODA Private Lease en ŠKODA Abonnement zijn twee verschillende benamingen voor hetzelfde product. Beide betekenen dus precies hetzelfde.