ŠKODA Winteraccessoires

Met ŠKODA Originele Accessoires wordt je ŠKODA nog praktischer of comfortabeler. Bijkomend voordeel de producten zijn officieel door ŠKODA goedgekeurd, en dus van hoge kwaliteit. Deze winter profiteer je van flinke korting op deze accessoires, en ook op winterbandensets met velgen.

Complete set winterbanden met velgen

Het herhaaldelijk verwijderen en monteren van banden om een velg kan leiden tot beschadiging van zowel de band als de velg. Met complete wintersets koop je de lichtmetalen velgen en de winterbanden in één set waardoor het wisselen van zomer- naar winterbanden (en weer terug) sneller, veiliger en simpeler gaat.

Citigo

Lichtmetalen velgen 14 inch Apus met winterbanden*. Nu van € 649,- voor € 599,-.

Fabia & Rapid 

Lichtmetalen velgen 15 inch Carme met winterbanden. Nu van € 749,- voor € 699,-.

Yeti

Lichtmetalen velgen 17 inch Flash met winterbanden. Nu van € 1.495,- voor € 1.295,-.


Octavia

Lichtmetalen velgen 16 inch Star met winterbanden. Nu van € 1.095,- voor € 995,-.

Octavia

Lichtmetalen velgen 17 inch Crystal met winterbanden. Nu van € 1.495,- voor € 995,-.

Superb

Lichtmetalen velgen 17 inch Helios zilver of zwart met winterbanden. Nu van € 1.495,- voor € 1.295,-.


Korting op een complete winterbandenset met velgen

Bestel hier nu direct jouw originele ŠKODA winterset. Je kunt tijdens het bestellen je voorkeursdealer aangeven, deze belt je dan binnen 24 uur (m.u.v. weekend) voor het maken van een afspraak voor de montage van je wintervelgen. Natuurlijk helpen wij je ook met de opslag van je zomerset, dit kan tevens bij je voorkeursdealer voor slechts €75,-.

Alleen winterbanden nodig?

Dan profiteer je deze winter ook van voordeel bij ŠKODA. Zo kan je met jouw ŠKODA deze winter met een gerust hart de weg op. Je winterbandenvoordeel kan oplopen tot ruim € 80,-.