Vul hier je kenteken in

Bekijk de onderhoudsopties voor je auto en maak een afspraak

Start

Onderhoudsprijs op kenteken

Om de topvorm van je ŠKODA vast te houden, zijn pitstops nodig. Plan die pitstops bij de ŠKODA-dealer, want de technici daar zijn dé experts. Ze kennen je ŠKODA van binnen en van buiten – inclusief de fijne kneepjes en natuurlijk werken ze met originele fabrieksapparatuur. En dat alles voor een ŠKODA-prijs. Dan weet je: het is goed én voordelig!

Beter onderhoud vind je nergens.
En de ŠKODA prijs is daarbij een extra bonus.

Het beste onderhoud voor een ŠKODA prijs

ŠKODA onderhoud voor een ŠKODA prijs: dát is de manier waarop je officiële dealer jouw ŠKODA in topvorm houdt. Dat heeft zo zijn voordelen. Om te beginnen zijn het op en top getrainde technici die zich over je auto ontfermen. Zij werken volgens de fabrieksrichtlijnen én ze maken gebruik van originele ŠKODA-onderdelen. Dat betekent letterlijk: gegarandeerd goed! Beter onderhoud vind je nergens. En de ŠKODA prijs is daarbij een extra bonus.

Bereken de onderhoudsprijs voor jouw ŠKODA

Als je snel wilt weten wat de onderhoudskosten van jouw ŠKODA zijn, hoef je hier alleen maar je kenteken in te vullen. Je ontvangt dan direct een compleet overzicht van werkzaamheden en kosten.

6 redenen om naar de ŠKODA-dealer te gaan

Offerte = factuur

Bij ŠKODA hanteren we een simpele stelregel. Als we een offerte maken voor onderhoud of reparatie, weet je zeker dat je het bedrag dat je daar ziet, ook terugvindt op de factuur. Bovendien staat een overzicht van reparatie- en onderhoudskosten op www.skoda.nl

Gratis hulp onderweg bij onderhoud

Bij elke onderhoudsbeurt die je ŠKODA-dealer uitvoert, verleng je automatisch de mobiliteitsgarantie van je ŠKODA in heel Europa. Pech? We sturen je hulptroepen. Ze helpen je snel weer op de weg, en indien nodig met een vervangende auto. Zo bespraar je flink op pechhulp!

Vaste lage onderhoudskosten

De ŠKODA-dealer is dé partner voor onderhoud en reparatie. Hier vind je namelijk tot in de puntjes getrainde technici. Doordat ze elke ŠKODA perfect kennen, komen ze snel tot de kern van een eventueel probleem. En deze efficiënte manier van werken wordt nog eens versterkt door het gebruik van officiële fabrieksapparatuur en -richtlijnen. Zo wordt ook zichtbaar of er bijvoorbeeld updates beschikbaar zijn - die voeren we direct uit!

Eén adres: ook voor banden, glas en schade

Wie is de expert als het gaat om de montage van een nieuwe (voor)ruit? Wie weet het beste welke banden bij je ŠKODA passen en zou je je ŠKODA bij schade toevertrouwen aan iemand die jouw auto niet kent? Net als voor onderhoud, is je eigen ŠKODA-dealer dé partner voor ruitvervanging, ruitreparatie, bandenvervanging én voor schadeherstel. Wel zo makkelijk: alles op één adres, het beste adres.

Volgens jouw wensen

We maken (maat)werk van onderhoud. WIl je zo lang mogelijk blijven rijden of kies je voor kortere intervallen? Op basis van jouw wensen en eisen stellen we een passend én effectief onderhoudsschema vast. Meedenken is ook typisch ŠKODA!

Gegarandeerd goed

Een nieuwe ŠKODA heeft altijd twee jaar garantie - een fijn gevoel. Als je na die garantieperiode pech krijgt, geldt op elke reparatie ook twee jaar garantie, niet alleen op originele materialen, maar ook op arbeid. Vind dat maar eens ergens anders!

Alleen het beste voor jouw ŠKODA

Maak een afspraak met de top-technici van jouw dealer.