Zomercheck

Ga het hele jaar door veilig en onbezorgd de weg op! Het kan met de ŠKODA All-in zomercheck. Elk jaargetijde heeft zo z’n eigen grillen, en onze servicemonteurs weten precies waar ze op moeten letten. Je ŠKODA is zodoende altijd in betrouwbare topconditie en dat voor slechts € 19,95. Verrassend ŠKODA lid? Dan is de zomercheck helemaal gratis.

Jouw ŠKODA zomerklaar

Tijdens de zomercheck wordt je ŠKODA gecheckt op de 30 belangrijke punten, waaronder banden, onderstel en vloeistoffen. Na de check kun je veilig op reis naar je vakantiebestemming.

Veilig de weg op met de ŠKODA zomercheck

Wil je met een gerust hart op vakantie? Ga dan bij jouw ŠKODA-dealer langs voor de zomercheck. Deze is slechts € 19,95 en gratis voor Verrassend SKODA leden. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan en kan je van een zorgeloze vakantie genieten!

Checkpunten

Bij de Zomercheck wordt je auto uitvoerig gecontroleerd op 30 belangrijke punten. Denk hierbij aan de:

  ✔ Verlichting
  ✔ Remsystemen
  ✔ Carrosserie
  ✔ Ruiten en ruitenwissers
  ✔ Banden en onderstel
  ✔ Rubbers
  ✔ V-snaren
  ✔ Vloeistoffen
  ✔ Accu
  ✔ Koel- en uitlaatsysteem

Niet de minste punten, plan daarom direct je Zomercheck in!

Handig om te weten

Ga goed voorbereid naar het buitenland. De ŠKODA Vakantiewijzer laat zien wat je verplicht in je auto moet hebben, en ook wat verboden is. Zo kom je niet voor onverwachtse problemen te staan. Bekijk hieronder ook onze zomertips.

ŠKODA Zomertips

 • Check je bandenspanning

  Check voor je vertrekt of je bandenspanning in orde is. Bij een juiste bandenspanning slijten je banden minder snel, verbetert het weggedrag en bespaar je bovendien tot wel 7% brandstof.

 • Doe een zomercheck

  Tijdens een zomercheck wordt je auto gecontroleerd op tal van essentiële punten zoals airco, banden, remmen en trekhaak. Bovendien worden alle vloeistoffen bijgevuld. Zo weet je zeker dat je veilig op vakantie gaat.

 • Gratis pechhulp met ŠKODA Mobiliteitsgarantie

  Laat je jouw ŠKODA onderhouden bij je ŠKODA-dealer, dan heb je recht op ŠKODA Mobiliteitsgarantie. Dit verzekert je 24 uur per dag van gratis hulp bij pech in binnen- en buitenland. Nu ook inclusief hulp bij lekke band en lege tank.

 • Neem extra ruitenwisservloeistof mee

  Niets is zo hinderlijk als een vieze voorruit door vliegen en muggen. Daarom adviseren we altijd om extra ruitenwisservloeistof mee te nemen voor onderweg. Zo ben je altijd verzekerd van scherp zicht tijdens je vakantie.

Vragen of een afspraak maken?

Jouw ŠKODA-dealer plant graag een Zomercheck voor je in.

Aanvullend onderhoud in overleg

Het kan zo zijn dat de servicemonteur constateert dat je ŠKODA meer onderhoud nodig heeft. In dat geval wordt dat eerst met je besproken. Ben je akkoord, dan wordt er een overzichtelijk serviceplan opgesteld en een offerte gemaakt. Is een reparatie noodzakelijk? Je ŠKODA-dealer herstelt het bewuste onderdeel zo snel mogelijk op vakkundige wijze.