ŠKODAtours

Bij ŠKODA is het wielerseizoen
weer in volle gang. Er zijn mooie
wielerevenementen op komst.
Wil jij als wielerfan op de hoogte
blijven van het laatste nieuws of
mee naar één van deze
evenementen? Blijf dan hier
op de hoogte van ŠKODAtours.

Op deze site kun je je inschrijven voor internationale wielerevenementen en VIP-kaarten winnen. Daarnaast kun je je aanmelden voor wielerclinics, unieke beelden bekijken van je wielerhelden of wielerkleding bestellen.

Ja, ik wil updates van ŠKODAtours ontvangen via de mail.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste wielernieuws, VIP-kaarten winnen of deelnemen aan bijzondere wielerevents van ŠKODAtours? Schrijf je dan in via de knop.

ŠKODA in actie

Wielernieuws

Het Groene Tourboekje: rondjes om de kerk

29 juli 2015

Wielerliefhebbend Nederland zal komende zomer weer aan de buis gekluisterd zitten als het grootste wielerspektakel ter wereld door Frankrijk kruist. Maar hoe zit het nu met al die termen en begrippen waarmee de kijkers door de Tourcommentatoren om de oren worden geslagen? Een handige gids voor de niet-kenners met in de vijfde editie: de na-Tourse rondjes om de kerk.


Johan van der Velde: ‘Probeer er te zijn voor die jonge gasten’

29 juli 2015

De Tour stopt voor niemand. Een mekanieker is dan ook voor elke ploeg van groots belang. Daarom aandacht voor de man achter het materiaal: Johan van der Velde, oud drager van de gele trui en tegenwoordig buschauffeur van Team Roompot Oranje Peloton.


Tourdroom komt uit dankzij ŠKODA

29 juli 2015

Op 20 juli zag ik dat ik een telefoontje vanuit ŠKODA gemist had. Een paar dagen eerder had ik met vrienden nog op de fiets gezeten bij ‘Prof voor een dag’. Wilde de organisatie misschien de dag evalueren of…? Vanaf dat moment ging mijn hart sneller kloppen als ooit tevoren. Zou ik de gelukkige winnaar zijn van de VIP-trip naar Alpe d’Huez?