ŠKODAtours

 • Het Groene Tourboekje: rondjes om de kerk

  29 July 2015

  Wielerliefhebbend Nederland zal komende zomer weer aan de buis gekluisterd zitten als het grootste wielerspektakel ter wereld door Frankrijk kruist. Maar hoe zit het nu met al die termen en begrippen waarmee de kijkers door de Tourcommentatoren om de oren worden geslagen? Een handige gids voor de niet-kenners met in de vijfde editie: de na-Tourse rondjes om de kerk.

  Lees artikel
 • Johan van der Velde: ‘Probeer er te zijn voor die jonge gasten’

  29 July 2015

  De Tour stopt voor niemand. Een mekanieker is dan ook voor elke ploeg van groots belang. Daarom aandacht voor de man achter het materiaal: Johan van der Velde, oud drager van de gele trui en tegenwoordig buschauffeur van Team Roompot Oranje Peloton.

  Lees artikel
 • Tourdroom komt uit dankzij ŠKODA

  29 July 2015

  Op 20 juli zag ik dat ik een telefoontje vanuit ŠKODA gemist had. Een paar dagen eerder had ik met vrienden nog op de fiets gezeten bij ‘Prof voor een dag’. Wilde de organisatie misschien de dag evalueren of…? Vanaf dat moment ging mijn hart sneller kloppen als ooit tevoren. Zou ik de gelukkige winnaar zijn van de VIP-trip naar Alpe d’Huez?

  Lees artikel
 • Guus Geluk slaat weer toe met ŠKODA Backseat reporter

  22 July 2015

  Ivo Schaap gaat sinds vorige week door het leven als de Nijmeegse Guus Geluk. Hij deed mee aan de ŠKODA Backseat reporter en won de hoofdprijs: een luxe reis naar de finale van de Tour de France op de flanken van de Alpe d'Huez. Daar zal hij vanuit de auto en de helikopter liveverslag doen van de beklimming van 'de Nederlandse berg'.

  Lees artikel
 • Backseat reporter Alpe d’Huez bekend

  15 July 2015

  Onze zoektocht naar dé Tour-verslaggever voor de etappe naar de Alpe d’Huez 2015 is ten einde. We hebben hem gevonden in de persoon van Ivo Schaap. Hij stuurde zijn auditie in op de Backseat reporter en is daarmee door de jury uitgekozen tot beste Backseat reporter. Wij feliciteren Ivo met het behalen van deze titel en daarbij horende prijs: verslag doen van de Tour-etappe naar de Alpe d’Huez.

  Lees artikel

Overig nieuws