ŠKODAtours

Backseat reporter Alpe d’Huez bekend

Onze zoektocht naar dé Tour-verslaggever voor de etappe naar de Alpe d’Huez 2015 is ten einde. We hebben hem gevonden in de persoon van Ivo Schaap. Hij stuurde zijn auditie in op de Backseat reporter en is daarmee door de jury uitgekozen tot beste Backseat reporter. Wij feliciteren Ivo met het behalen van deze titel en daarbij horende prijs: verslag doen van de Tour-etappe naar de Alpe d’Huez.

Ivo neemt tijdens de rit plaats in een van de ŠKODA-volgauto’s en bevindt zich zo letterlijk tussen de renners tijdens de etappe. Maar ook vanuit de lucht zal hij het peloton volgen via een helicopter-vlucht. Na Matthijs gaat nu ook Ivo zich de komende dagen voorbereiden op zijn verslaglegging van deze etappe van de Tour de France. Benieuwd naar zijn belevenissen? Volg hem via onze Facebook pagina of op ŠKODA.nl/backseatreporter. Ook wordt zijn verslag uitgezonden op Radio1 tijdens de etappe.

De ‘grand prix’ is eruit, maar er zijn nog steeds unieke wieler-jerseys te winnen op de Backseatreporter. Stuur je auditie in en maak tijdens de gehele Tour de France nog kans op dit collectors-item.