Sponsoring

Het bevorderen en ondersteunen van wielrennen is een van de fundamentele pijlers van de sponsoring van ŠKODA. Naast de samenwerking met de grootste evenementen in de wielersport, als le Tour de France, la Vuelta a España en het WK wielrennen, ondersteunt ons merk de World Ports Classic en organiseren we diverse wielerevenementen voor elke wielerfan van Nederland.

De veeleisende wereld van de professionele wielersport stelt niet alleen hoge eisen aan de atleten en hun materiaal, maar ook aan de organisatoren van wielerkoersen en de technische teams die de ploegen gedurende het seizoen ondersteunen. Zij maken veelal gebruik van ŠKODA waardoor onze support teams, die bij de wedstrijden aanwezig zijn, altijd klaar staan om te assisteren waar nodig. Zowel de renners, de ploegen als de koersorganisatoren zijn op die manier altijd verzekerd van de betrouwbaarheid van ŠKODA.

De link tussen ŠKODA en de wielersport krijgt nog meer glans gezien de bijzondere historie van ŠKODA. Wat nu een ultramoderne autofabriek is, begon meer dan 100 jaar geleden namelijk als... fietsproducent!

Wil je ook gesponsord worden?

ŠKODA heeft afgelopen jaren verschillende samenwerkingen opgestart met de fietswereld. Heb je een sponsorverzoek dat in lijn ligt met onze filosofie? Dien je verzoek dan per e-mail in via: sponsoring@pon.nl. We komen dan zo snel mogelijk met een concrete reactie.