SKODA en Wielrennen

SKODA en Wielrennen_banner

Het bevorderen en ondersteunen van wielrennen is een van de fundamentele pijlers van de sponsoring van ŠKODA. Naast de samenwerking met de grootste evenementen in de wielersport, als le Tour de France, la Vuelta a España en het WK wielrennen, ondersteunt ons merk de World Ports Classic en organiseren we diverse wielerevenementen voor elke wielerfan van Nederland.

Daarom ŠKODAtours

ŠKODAtours biedt elke wielerfan exclusieve toegang tot de wielersport. Met ŠKODAtours neem je plaats op kop van het peloton en beleef je de koers als nooit tevoren. Amateurrenner, enthousiaste beginner of fanatieke bankrenner; hoe ver jouw liefde voor de sport ook gaat, met ŠKODA volg je altijd het juiste wiel.

Je kunt je inschrijven voor unieke wielerevenementen of wielerclinics onder leiding van profrenners. Daarnaast zie je hier unieke foto’s, video’s en interviews van jouw wielerhelden waarin zij een blik achter de schermen geven. Je maakt zelfs kans op VIP-kaarten voor de grootste wielerevents in binnen- en buitenland. Ook bestel je eenvoudig nieuwe wielerkleding in de uitgebreide webshop van ŠKODAtours.

Ontdek nu snel de voordelen

Op ŠKODAtours staat alle informatie over de band tussen ŠKODA en het wielrennen; achtergrondinformatie over ons sponsorschap, unieke interviews met jouw wielerhelden en foto’s en video’s van de mooiste evenementen die de sport te bieden heeft. En natuurlijk zijn er voor jou diverse mooie VIP-arrangementen te winnen of kaarten te bestellen voor unieke wielerclinics. De aanbiedingen van ŠKODAtours worden regelmatig aangevuld, schrijf je dus in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Ja, ik wil updates van ŠKODAtours ontvangen via de mail.

Wil je op de hoogte blijven van alle clinics, VIP-plaatsen, startplaatsen en overige activiteiten van ŠKODAtours? Schrijf je dan in via de knop hiernaast.