Filemon on Tour

ŠKODA is trouwe sponsor van de wielersport. Naast de nieuwe online tool RouteTour, introduceert ŠKODA nu in samenwerking met RTL Filemon on Tour.

Filemon Wesselink rijdt in een ŠKODA SUPERB COMBI Sportline en volgt de 3 grote wielerrondes van dichtbij. Zijn SUPERB brengt hem dichtbij alle gebeurtenissen in il Giro d'Italia, le Tour de France en la Vuelta a España. Zo komt Filemon er achter hoe je als wielrenner moet plassen op de fiets, hoe een plakbidon precies werkt en hoe de renners zich voorbereiden op een zware etappe.

Filemon on Tour bekijken

Nederlands feest in Milaan! 

Tom Dumoulin heeft de honderdste editie van de Giro d'Italia gewonnen! Het is hem gelukt om Nairo Quintana en Vincenzo Nibali achter zich te houden na een fantastische tijdrit. Maar Tom is niet de enige Nederlander die vandaag indruk maakte. Jos van Emden reed een geweldige tijdrit en wint daarmee de laatste etappe van deze Giro. Filemon sprak met de Nederlandse hoofdrolspelers!

Mede mogelijk gemaakt door:

Elke dag tijdens il Giro d'Italia, le Tour de France en la Vuelta a España zendt RTL om 20.30 uur Filemon on Tour uit op RTL 7 en online

RouteTour is dé slimste routeplanner voor wielrenners en fietsers die op comfortabele wijze hun grenzen willen verleggen. Met RouteTour wordt wielrennen nóg leuker!