ALS GROOTHANDEL KUNT U WEL WAT HULP GEBRUIKEN

Slim inkopen met ŠKODA

Een groothandel draait om marges. Dat betekent dat u de kosten van een wagenpark zo laag mogelijk wilt houden, zónder leaserijders tekort te doen. Als groothandel kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken. Daarom stelt ŠKODA u graag voor aan zijn slimme modellen. Die bieden uw leaserijders extra ruimte, luxe en veiligheid voor zakelijk comfort plus privé gemak op bijvoorbeeld de drukke zaterdag. En als groothandel profiteert u van de voordelige leasetarieven én opvallend zuinige prestaties. Dat is slim inkopen dus!

ŠKODA Citigo

Vanaf € 11.690,-

ŠKODA Fabia Combi

Vanaf € 16.090,-

ŠKODA Rapid Spaceback

Vanaf € 19.990,-

Neem contact op met de ŠKODA-dealer in jouw buurt.

Wij zorgen dat uw wagenpark niet stilstaat

Een wagenpark moet altijd in beweging zijn. Daarom staat uw agenda bij ŠKODA centraal en kunt u rekenen op snel en deskundig onderhoud wanneer het ú uitkomt. En mocht een van uw auto’s toch een keer pech hebben, dan kunt u direct aanspraak maken op ŠKODA Mobiliteitsservice. Stilstand is steeds vaker het gevolg van tijdelijke arbeidscontracten. Om uw auto’s nooit langer stil te laten staan dan nodig en uw kosten laag te houden, is er ruim keuze in voordelige leaseopties als Flexibel Lease of Short Lease.

ŠKODA Octavia Combi

Vanaf € 23.840,-

ŠKODA Superb Combi

Vanaf € 32.790,-

Ontdek het rijcomfort van de zakelijke ŠKODA modellen

Zelf ervaren hoe comfortabel een ŠKODA rijdt? Maak een afspraak bij de dealer in jouw buurt, en test het zelf. Je kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen voor de ŠKODA die het beste bij jouw past.

* Netto bijtelling per maand op basis van 40,4% belastingtarief. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.