Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over alle zakelijke ontwikkelingen.

 • Nieuw: Keurmerk Private Lease

  18 February 2016

  Het private leasen van een auto is bezig aan een opmars en wint snel aan populariteit. Maar kijk uit: niet bij alle aanbieders van private lease zijn de voorwaarden even duidelijk. Om wildgroei te voorkomen én de consument beter te beschermen, is het Keurmerk Private Lease in het leven geroepen. 


  Lees artikel
 • Zzp'ers: zakelijk of privé rijden?

  11 February 2016

  Als je als zzp'er een auto koopt, ligt er een grote vraag voor je: Is het verstandiger de auto privé of zakelijk aan te schaffen? Het antwoord is afhankelijk van een aantal zaken.

  Lees artikel
 • Is aardgas een goed alternatief?

  16 July 2015

  Aardgas, oftewel methaan, is gas dat uit de aarde wordt gewonnen. We gebruiken het om ons huis mee te verwarmen en om op te koken. Het blijkt ook prima geschikt als brandstof voor auto’s.

  Lees artikel
 • ŠKODA en duurzaamheid

  16 July 2015

  Milieuvriendelijke auto’s hebben voor ŠKODA als internationaal opererende autofabrikant hoge prioriteit. ŠKODA neemt proactief haar verantwoordelijkheid en kiest bewust voor duurzaamheid, onder meer door brandstofbesparende, zuinige auto’s.

  Lees artikel
 • Wagenziek door zelfrijdende auto?

  16 July 2015

  De zelfrijdende auto moet ervoor zorgen dat files afnemen en we brandstof besparen. Maar daarnaast ligt er ook een gevaar op de loer: wagenziekte.

  Lees artikel

Overig nieuws