ŠKODA FABIA

Private Lease vanaf € 229,-* p/m

Stel Private Lease samen
ŠKODA Private Lease actie
USP blok

✔ Gemakkelijk

Echt alles is inbegrepen, je betaalt alleen de brandstof

USP blok

✔ Betrouwbaar

Verantwoord en vertrouwd met het Private Lease Keurmerk

USP blok

✔ Zekerheid

Een vast maandbedrag zonder onverwachte kosten

Nog 1 dag: extra scherp geprijsd

OP = OP

De FABIA Active -
FABIA Active

Van € 269,-
Voor € 229,-* p/m

Bekijk nu

De FABIA Ambition -
FABIA Ambition

Van € 299,-
Voor € 259,-* p/m

Bekijk nu

De FABIA Drive -
FABIA Drive

Van € 309,-
Voor € 289,-* p/m

Bekijk nu

Je zaterdagklus met GAMMA

Cadeaupas

Maak het klussen nog aangenamer en ontvang tijdelijk bij het afsluiten van een Private Lease contract een GAMMA cadeaupas t.w.v. € 100,- !

Gamma cadeaupas

Klustips

In samenwerking met GAMMA geven we je handige tips voor je zaterdagklus.

Lees meer
Gamma-klustips

Zaterdag is klusdag

Zaterdag is de dag om je handen eens flink uit de mouwen te steken. Voor een kleine klus óf een fikse verbouwing. Prettig is dan dat je na een rondje GAMMA kunt terugvallen op onze ruime FABIA.

ŠKODA maakt klussen momenteel wel heel aantrekkelijk met ŠKODA Private Lease: een gloednieuwe ŠKODA FABIA, al vanaf € 229,-* per maand. Jij hoeft enkel nog te tanken, ŠKODA regelt de rest.

ŠKODA Fabia winnaar prijskraker

Winnaar prijskrakers

In de grote vergelijkende autotest met 14 kleine gezinsauto’s van de ANWB Kampioen Auto is de ŠKODA FABIA als winnaar gekozen in de categorie 'Prijskrakers'.

Lees meer

Private Lease

Wat is inbegrepen?

Wel inbegrepen

Afschrijving

Afleverkosten

Schade en reparaties

All risk verzekering

BTW

Ruitbreuk

Wegenbelasting

Onderhoud bij merkdealer

Vervangend vervoer na 24 uur

(Inter)nationale pechhulp

Niet inbegrepen

Brandstof

Boetes

Tol(kosten)

Auto wassen

Veelgestelde vragen

Wat houdt ŠKODA Private Lease in?
Wat houdt ŠKODA Private Lease in?

Het ŠKODA Abonnement is gebaseerd op Private Lease en is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onverwachte onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

ŠKODA Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 72 uur (bij ŠKODA Abonnement na 24 uur), (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.

Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol en bijvoorbeeld het wassen van de auto. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen leasen?
Wat zijn de voorwaarden om te mogen leasen?

Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op verwachte einddatum van het contract een ŠKODA Abonnement aanvragen. Om te controleren of het ŠKODA Abonnement financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s).

Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een ŠKODA Abonnement navragen of u al een krediet heeft. Wij laten het ŠKODA Abonnement als kredietovereenkomst registreren bij BKR.

Mogen anderen in de auto rijden?
Mogen anderen in de auto rijden?
Iedereen met een voor de betreffende auto geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd.
Als ik op bestellen klik, is de order dan definitief?
Als ik op bestellen klik, is de order dan definitief?
De order is dan nog niet definitief. Eerst zal beoordeeld worden of het ŠKODA Abonnement financieel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het kredietbeoordelingsformulier (VFN-norm). Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld. Nadat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, is de bestelling definitief. Volg de bijgeleverde instructies op en na het tekenen van de overeenkomst gaan de 14 dagen bedenktijd in. Tijdens de bedenktijd is het mogelijk, zonder opgaaf van reden en zonder kosten, de overeenkomst te ontbinden.

*ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.