ŠKODA SUPERB COMBI Ruimte

Stuk ruimer dan de concurrentie

Haal meer uit je zaterdag met onze COMBI modellen. Ze zijn namelijk een stuk ruimer dan de concurrentie. Dat scheelt niet alleen een hoop moeite bij de bouwmarkt, maar ook bij het verhuizen van je zoon.

Bovendien is onze SUPERB COMBI nu nog voordeliger. Want je rijdt alleen in maart een SUPERB COMBI voor de prijs van een gewone SUPERB. Dat is voor hetzelfde geld meer ruimte!

Ruime Fabia Combi

FABIA Combi

Flexibel ruim
Een laadruimte tot 1.395 liter waar je boodschappen, een sporttas en je vakantiebagage in passen, maar ook de flexibele achterbank biedt genoeg ruimte waardoor je altijd flexibel bent.

Lengte: 4.257 mm
Hoogte: 1.467 mm
Laadruimte tot: 1.395 liter

Ontdek meer

Ruime Octavia Combi

OCTAVIA Combi

Uitgesproken ruim
Een flinke laadruimte tot 1.740 liter waar je kinderwagen, sporttassen van het team en kampeerspullen in passen. De achterbank biedt genoeg ruimte voor passagiers en spullen.

Lengte: 4.667 mm
Hoogte: 1.495 mm
Laadruimte tot: 1.740 liter

Ontdek meer

Ruime Superb Combi

SUPERB Combi

Een zee aan ruimte
De ruimste Combi. Een laadruimte tot 1.950 liter waar je fiets, golftas, bank en reiskoffers in passen. De flexibile achterbank biedt daarnaast vele mogelijkheden.

Lengte: 4.856 mm
Hoogte: 1.477 mm
Laadruimte tot: 1.950 liter

Ontdek meer

SKODA SUPERB COMBI

€ 1.500 voordeel

Alleen deze maand rijd je onze ruime SUPERB COMBI voor de prijs van een gewone SUPERB. Dit is voor hetzelfde geld meer ruimte!

Bekijk de actie

Ruime auto's van ŠKODA

Ruime auto’s zijn niet alleen enorm praktisch, maar ze maken je ook erg flexibel. Een ruime auto biedt namelijk de mogelijkheid om op alle situaties voorbereid te zijn. Zo kun je met het gehele gezin op vakantie, met je vrienden of vriendinnen te sporten en spullen verhuizen. Met een ruime auto ben je hierdoor altijd voorbereid op onverwachte situaties.