ŠKODA SUPERB COMBI Ruimte

Stuk ruimer dan de concurrentie

Haal meer uit je zaterdag met onze COMBI modellen. Ze zijn namelijk een stuk ruimer dan de concurrentie. Dat scheelt een hoop moeite bij de bouwmarkt en bij het verhuizen van je zoon. Bovendien profiteer je van twee scherpe acties!

Je rijdt tijdelijk de FABIA COMBI voor een vast Private Lease maandbedrag van € 229. Meer ruimte nodig? De rijk uitgeruste Business uitvoeringen van de OCTAVIA COMBI zijn tijdelijk nog aantrekkelijker met voordeel oplopend tot € 2.200.

Ruime Fabia Combi

FABIA Combi

Flexibel ruim
Een laadruimte tot 1.395 liter waar je boodschappen, sporttas en de vakantiebagage in passen. De flexibele achterbank biedt genoeg ruimte waardoor je altijd flexibel bent.

Lengte: 4.257 mm
Hoogte: 1.467 mm
Laadruimte tot: 1.395 liter

Ontdek meer

Ruime Octavia Combi

OCTAVIA Combi

Uitgesproken ruim
Een flinke laadruimte tot 1.740 liter waar je kinderwagen, sporttassen van het team en kampeerspullen in passen. De achterbank biedt genoeg ruimte voor passagiers en spullen.

Lengte: 4.667 mm
Hoogte: 1.495 mm
Laadruimte tot: 1.740 liter

Ontdek meer

Ruime Superb Combi

SUPERB Combi

Een zee aan ruimte
De ruimste Combi. Een laadruimte tot 1.950 liter waar je fiets, golftas, bank en reiskoffers in passen. De flexibile achterbank biedt daarnaast vele mogelijkheden.

Lengte: 4.856 mm
Hoogte: 1.477 mm
Laadruimte tot: 1.950 liter

Ontdek meer

Vanaf € 229* p/m

Profiteer nu van de actie en rijd deze ruime FABIA COMBI voor een vast Private Lease maandbedrag van € 229*.
Bekijk de actie
ŠKODA FABIA COMBI Actie

Nu tot € 2.200 voordeel

Profiteer nu van OCTAVIA voordeel op onze Business uitvoeringen! Je ontvangt tijdelijk € 2.200 korting op de rijk uitgeruste Clever Edition, welke gebaseerd is op de succesvolle Ambition Business.
Bekijk de actie
ŠKODA Octavia Combi

Ruimste in zijn klasse

Het is de overtreffende trap in luxe, comfort en ruimte. Ruimtelijk rijden beleef je in de ŠKODA SUPERB COMBI. Zeeën aan ruimte betekent ultiem comfort. Zowel zakelijk als privé een super combi.
Ontdek meer
ŠKODA SUPERB COMBI Actie
ŠKODA FABIA COMBI Actie
ŠKODA Octavia Combi
ŠKODA SUPERB COMBI Actie

Ruime auto's van ŠKODA

Ruime auto’s zijn niet alleen enorm praktisch, maar ze maken je ook erg flexibel. Een ruime auto biedt namelijk de mogelijkheid om op alle situaties voorbereid te zijn. Zo kun je met het gehele gezin op vakantie, met je vrienden of vriendinnen sporten en spullen verhuizen. Met een ruime auto ben je hierdoor altijd voorbereid op onverwachte situaties.