Voorjaarsschoonmaak

niet alleen een glanzende auto maar ook een heldere ŠKODA autoverzekering!

Hero Autoverzekering

Zijn jouw autoruiten net zo transparant als jouw autoverzekering?

Mocht je jouw autoverzekering eens nodig hebben, dan wil je niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Met een all risk autoverzekering van ŠKODA zijn de voorwaarden helder en weet je waar je aan toe bent. Een all risk ŠKODA autoverzekering geeft je de volgende 6 voordelen:
Benieuwd naar je premie

Schadeherstel via de ŠKODA dealer
Direct vervangend vervoer|
Geen eigen risico
Aankoopwaarderegeling tot 5 jaar
Unieke extra premiebescherming

1. Schadeherstel via de merkdealer

Stel, je rijdt schade. Met een all risk ŠKODA autoverzekering wordt je schade altijd hersteld door jouw dichtstbijzijnde, officiële ŠKODA-dealer. En dat heeft een hoop voordelen:

  • Eenvoudig schade melden met één telefoontje
  • Vervangend vervoer via jouw ŠKODA-dealer

  • Vakkundig herstel met originele ŠKODA-onderdelen

  • Geen eigen risico betalen

  • Behoud van hoge inruilwaarde door de originele ŠKODA-onderdelen en vakkundig herstel

2. Extra premiebescherming

Wist je dat bij 40% van alle aanrijdingen er alleen schade is aan je eigen auto? Bij vrijwel alle autoverzekeringen stijgt de premie dan flink. Bij de all risk ŠKODA autoverzekering niet! Hier wordt gebruik gemaakt van een extra premiebescherming. Hierdoor kan je tot honderden euro’s besparen.


3. Vervangend vervoer gedurende reparatieduur

Wanneer je ŠKODA wordt gerepareerd bij de ŠKODA-dealer staat er direct vervangend vervoer klaar. Het vervangend vervoer is beschikbaar voor de gehele duur dat jouw ŠKODA wordt gerepareerd. Hierdoor kan je snel de weg weer op.

4. Aankoopwaarde-regeling nieuwe auto

Stel, je auto is total-loss of gestolen: dat is geen pretje. Met de nieuwe aankoopwaarde-regeling van ŠKODA hoef je je over deze zaken geen zorgen te maken! Dat werkt zo:

Wanneer je een nieuwe auto koopt met een all risk ŠKODA autoverzekering, heb je het eerste jaar standaard recht op de aankoopwaarde-regeling. Dat betekent dat je na diefstal of total-loss recht hebt op een nieuwe ŠKODA van hetzelfde type en uitvoering als jouw huidige auto.

5. Aankoopwaarde-regeling occasion

Wanneer je een ŠKODA occasion koopt (max 8 jaar oud) kun je binnen het eerste jaar na aankoop ook aanspraak doen op de aankoopwaarde-regeling.


6. Optie voor 5 jaar aankoopwaarde-regeling

Wil je langer dan 1 jaar genieten van het comfort van de aankoopwaarde-regeling? Dan kun je de aankoopwaarde-regeling verlengen tot 3 of zelfs 5 jaar. Hierdoor geniet je langer van de zekerheid van een gelijkwaardig vervangende auto bij diefstal of total-loss van je huidige ŠKODA.


Een autoverzekering waarbij je er niet op achteruit gaat

Autoverzekering online afsluiten