De nieuwe

FABIA (COMBI)

Inschrijven nieuwsbrief
Vernieuwde FABIA

Nieuw design voor de FABIA

Frisse, nieuwe designelementen en geavanceerde technologie zetten de toon in de nieuwe ŠKODA FABIA. Een nieuw front met LED-koplampen- en dagrijverlichting bezorgt de FABIA nog krachtigere looks. De 2018-FABIA onderscheidt zich bovendien door een nieuwe generatie infotainmentsystemen en handige ‘Simply Clever’ features.

De eerste beelden

Slimme assistenten

Driver Activity Assistant

De FABIA weet precies wanneer jij toe bent aan een korte pauze. Via een symbool in het dashboard word je er actief aan herinnerd.

Front Assistant

Wanneer er gevaar dreigt en je zelf niet tijdig ingrijpt, remt de Front Assistant voor jou. Automatisch, met behulp van radartechnologie.

Cruise Control

Rijd je veel langere afstanden? Stel dan de Cruise Control in en laat hem het werk voor jou doen. Sit back en relax, en geniet van het comfort van jouw FABIA.

Fabia Driver Activity Assistant
Fabia Front Assist
Fabia Speed limiter

Mis niets over de nieuwe FABIA

Schrijf je nu in voor de FABIA nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Bekijk de video met de mogelijkheden van Infotainment Online

Wil je meer weten over de verschillende infotainment online diensten?

Ontdek meer

Het laatste nieuws

Nieuws

Autoweek

"Drie jaar na zijn introductie belandt de Skoda Fabia op de tekentafel en krijgt Skoda's compacte telg een facelift. Op de Autosalon van Genève staan we voor het eerst oog in oog met het vernieuwde model."

Lees artikel

Nieuws

Autovisie

"Op de Autosalon van Genève 2018, die van 8 tot en met 18 maart in de Palexpo naast het Geneefse vliegveld wordt gehouden, toont de Tsjechische Volkswagen-dochter de opgefriste Fabia."
 

Lees artikel

Nieuws

Autoblog

"Aan de hand van de teaser zien we een strakke Fabia met veel scherpe lijnen. Ik durf zelfs te stellen dat ‘ie er zo een stuk stoerder uitziet dan menig Volkswagen Polo."
 

Lees artikel

Direct wegrijden?

Onze huidige FABIA is sportief en verrassend ruim van binnen

FABIA HATCHBACK
Fabia Hatchback -