Škoda
Superb iV

Stel samen
Vanaf 42.450 * Bijtelling 660 * p/m Elektrisch tot 55 km* Laadruimte tot 1.920 liter

Stoerder, veiliger en meer comfort

Als absoluut topmodel van Škoda wordt de vernieuwde Superb iV geleverd met de nieuwste innovaties op het gebied van veiligheid, rijcomfort, prestaties en duurzaamheid. Waarmee de Superb iV tal van voordelen en technologieën uit hogere segmenten naar de middenklasse brengt.

ŠKODA SUPERB COMBI FACELIFT
Superb Combi

Het is de overtreffende trap in luxe, comfort en ruimte. Ruimtelijk rijden beleef je in de vernieuwde Škoda Superb Combi. Zeeën aan ruimte, geavanceerde technieken, ultiem comfort en premium lijnen. Zowel zakelijk als privé een super combi.

Bekijk de Combi

ŠKODA SUPERB HATCHBACK FACELIFT
Superb Hatchback

De vernieuwde Superb Hatchback verenigt de stijlvolle belijning van een premium limousine in de hogere middenklasse met de ruimte en het comfort van een veelzijdige gezinsauto. Til zakelijk rijden naar een nieuw niveau met deze leasetopper.

Bekijk de Hatchback

Een duurzame toekomst

Elektrisch rijden met Škoda

Elektrisch rijden Hybride rijden
ENYAQ COUPÉ

Simply Clever

Opbergvak zijkant stoelen.

In het opbergvak aan de binnenkant van de voorstoelen kun je gemakkelijk kleine dingen opbergen die je graag binnen bereik houdt.
Kleine dingen bij de hand dankzij opbergvak.

Handig! Parapluhouder.

Nooit meer een nat pak, want je Škoda paraplu ligt altijd binnen handbereik. De voorportieren van de nieuwe Superb zijn namelijk standaard voorzien van een paraplu.
Parapluhouder: je arriveert altijd droog.

Zonnebril bij de hand.

Last van de zon heb je niet in de nieuwe Superb. Bij de binnenspiegel vind je namelijk een opbergvak waar je jouw zonnebril in kwijt kunt.
Berg je zonnebril eenvoudig op.

Gebarentaal.

De achterklep van de nieuwe Superb opent dankzij Virtual Pedal automatisch bij een beweging met de voet onder de achterbumper. Met name handig als je jouw handen vol hebt.
Virtual Pedal: open de kofferbak met je voeten.
Kleine dingen bij de hand dankzij opbergvak.
Parapluhouder: je arriveert altijd droog.
Berg je zonnebril eenvoudig op.
Virtual Pedal: open de kofferbak met je voeten.

Veelgestelde vragen

Welke motoriseringen zijn er beschikbaar?
Welke motoriseringen zijn er beschikbaar?
De Superb iV is de eerste plug-in hybride van Škoda. Hij beschikt over een 1.4 TSI benzinemotor (115 kW/156 pk) die is gekoppeld aan een zestraps DSG-transmissie. Daarnaast heeft hij een 85 kW sterke elektromotor die wordt gevoed door een lithium-ion batterij met een capaciteit van 37 Ah en een energie-inhoud van 13 kWh. Deze batterij is vóór de achteras in de wagenvloer geïntegreerd. De Škoda Superb iV heeft een systeemvermogen van 160 kW/218 pk en een maximaal koppel van 400 Nm.
Wat is de actieradius van de nieuwe Superb iV?
Wat is de actieradius van de nieuwe SUPERB iV?

De nieuwe Superb iV heeft een elektrische actieradius van 55 kilometer. Deze actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. In combinatie met de verbrandingsmotor komt de totale actieradius op 850 kilometer*.

*De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken.

Meer vragen rondom de vernieuwde Škoda Superb?
Meer vragen rondom de vernieuwde Škoda Superb?

Hier vind je het antwoord op al je vragen over de vernieuwde Škoda Superb. Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact op met je Škoda-dealer of de Škoda klantenservice. Ook staat Škoda je graag te woord via Facebook en Twitter

* De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken.