Leusden,
22
juni
2021
|
11:00
Europe/Amsterdam

24 juni: persconferentie NEXT LEVEL – ŠKODA STRATEGY 2030

24 juni: persconferentie NEXT LEVEL – ŠKODA STRATEGY 2030

  • ŠKODA AUTO onthult nieuwe corporate strategie
  • CEO Thomas Schäfer presenteert belangrijkste toekomstige doelstellingen op het gebied van elektrificatie, internationalisering en digitalisatie 
  • Persconferentie live te volgen op ŠKODA Storyboard en via social media
Samenvatting

Op donderdag 24 juni presenteert ŠKODA AUTO de belangrijkste doelstellingen van de nieuwe corporate strategie NEXT LEVEL - ŠKODA AUTO 2030. De persconferentie wordt geleid door ŠKODA’s CEO Thomas Schäfer en belicht drie onderwerpen: EXPAND, EXPLORE en ENGAGE.

De persconferentie op donderdag 24 juni begint om 16.30 uur en wordt live uitgezonden op ŠKODA Storyboard. Ook via het Twitter-kanaal @skodaautonews, alsmede het LinkedIn-profiel van Thomas Schäfer en YouTube, kan de 30 minuten durende persconferentie live worden gevolgd. Nieuwsbureaus kunnen de stream door middel van een insluitcode uitzenden op hun eigen kanalen.

Na de persconferentie krijgen mediavertegenwoordigers 30 minuten de gelegenheid om vragen te stellen over de inhoud van NEXT LEVEL - ŠKODA STRATEGY 2030.

Vragen kunnen van te voren worden ingediend door een e-mail te sturen naar media@skoda-auto.cz. 

Datum: donderdag 24 juni, vanaf 16.30 uur

Website: www.nextlevelskodastrategy2030.com
ŠKODA Storyboard: www.skoda-storyboard.com
Twitter: https://twitter.com/skodaautonews
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/thomas-schaefer
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=IcGRnpWdxog
LiveBox: https://www.nextlevelskodastrategy2030.com/livestream

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.