Leusden,
30
januari
2022
|
07:00
Europe/Amsterdam

3 luxe ŠKODA’s voor de Dag van de Directeur

3 luxe ŠKODA’s voor de Dag van de Directeur

Samenvatting

31 januari is de Dag van de Directeur. Laten we zeggen dat je een directeur bent die een nieuwe directiewagen zoekt en dat geld vandaag geen rol speelt. Welke luxe ŠKODA kies je dan?

Eigenlijk zijn alle nieuwe ŠKODA-modellen geschikt als directiewagen. Zelfs de nieuwe FABIA is zo ruim dat je op de achterbank kunt zitten en werken, terwijl je privéchauffeur de auto bestuurt. Bovendien heeft elke ŠKODA van nature een zakelijk uitstraling. Op voorwaarde dat je bij de FABIA en de KAROQ wegblijft van de vrolijk makende oranje lakkleur Phoenix Orange…

Hieronder tippen we drie ŠKODA’s waarin elke directeur graag rijdt – met of zonder chauffeur. Ook benoemen we essentiële systemen en opties, om jouw directiewagen naar het hoogste niveau te tillen. Want we schreven het al in de inleiding: vandaag speelt geld even geen rol.

Geef het goede voorbeeld met de ENYAQ iV

De volledig elektrische ENYAQ iV is de beste auto die je je als directeur wensen kunt. De elektrische SUV doet alles goed: hij ziet er representatief uit, rijdt stil en comfortabel en biedt de zeeën van ruimte die je van ŠKODA gewend bent. Bovendien is het een verantwoorde keuze, want de ENYAQ iV stoot lokaal geen CO2 uit en is bovendien duurzaam geproduceerd. Kortom, je geeft als directeur het goede voorbeeld.

Als drukbezet vrouw of man kies je het ENYAQ iV-interieur met de Design Selection die bij jou past. Mogen wij de EcoSuite aanraden? Het bruine leer is speciaal gelooid met een extract van olijfboombladeren in plaats van chemicaliën. Met dat weetje breek je gegarandeerd het ijs bij de eerstvolgende vergadering…

Zeg je directeur, dan zeg je SUPERB

De SUPERB is al ruim twintig jaar lang ŠKODA’s ruime en statige directiewagen. Sinds zijn introductie in 2001 trakteerden meer dan 1,5 miljoen directeuren en andere comfortliefhebbers zichzelf op een stijlvolle SUPERB HATCHBACK of praktische SUPERB COMBI. De beenruimte is legendarisch, de standaarduitrusting is omvangrijk.

Alle luxe die je je wensen kunt, staat in de prijslijst van de SUPERB. Alleen de chauffeur moet je zelf regelen. Kies de lakkleur die bij je maat- of mantelpak past en de lichtmetalen velgen die er mooi bij staan. Je vergroot het rijcomfort met Adaptive Cruise Control, Full LED Matrix-koplampen en verwarmbare stoelen voor en achter. Vink ook de verwarmbare voorruit aan, want als directeur heb je natuurlijk geen tijd om te krabben.

Maak je handen vies met de KODIAQ

Niet alle directeuren dragen maatpakken en designerschoenen. We denken aan alle kleine ondernemers die de handen uit de mouwen steken en hun auto inzetten als werkpaard. Hun directiewagen rijdt over akkers, vervoert spullen en trekt aanhangers. De KODIAQ is overal op voorbereid. ŠKODA’s grootste SUV heeft 5 of 7 zitplaatsen, een trekgewicht tot 1.800 kilo en een bagageruimte tot wel 2.065 liter.

Werkpaard of niet, je kunt de KODIAQ voorzien van dezelfde luxezaken die we hierboven belichten bij de SUPERB. Een derde zitrij is optioneel, evenals een wegklapbare trekhaak. Ruim 90 procent van de klanten bestelt zijn KODIAQ trouwens met de automatische DSG-transmissie. Ben jij zo’n hands-on directeur die alles net even anders doet, dan kies je dus een de handgeschakelde zesbak. Ga je dan ook nog voor een blauwe of een rode, dan rijd je helemaal in iets unieks. Maar daarop zie je alle opgespatte modder wel beter dan op een zwarte of een grijze…  

Lees ook: Licht in de duisternis! ŠKODA's met LED Matrix-koplampen