Leusden,
27
oktober
2019
|
07:00
Europe/Amsterdam

4 redenen om nú een ŠKODA OCTAVIA te kopen

4 redenen om nú een ŠKODA OCTAVIA te kopen

Samenvatting

Op dit moment legt ŠKODA de laatste hand aan de nieuwe OCTAVIA – binnenkort hoor je er alles over. Dat maakt nú de beste tijd om de huidige OCTAVIA te kopen. Waarom? Dat zullen we je vertellen!

Reden 1: De OCTAVIA is volledig doorontwikkeld

Als je in een ŠKODA OCTAVIA rijdt, ben je in goed gezelschap. De ruime gezinsauto is verreweg het populairste model van ŠKODA. Het huidige model ging in 2012 in productie, werd in 2017 uitgebreid vernieuwd en is ondertussen meer dan 2,5 miljoen keer verkocht. Hier pluk jij de vruchten van: al die mensen hebben de OCTAVIA uitgebreid ‘getest’ en ondertussen is hij tot in het allerkleinste detail doorontwikkeld. Dat is de eerste van vier redenen om voor de huidige OCTAVIA te kiezen.

Reden 2: De OCTAVIA is representatief en vertrouwd

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een kreet die goed past bij de mentaliteit van veel Nederlandse autokopers. De OCTAVIA is een representatief model, ongeacht of je in de Hatchback of de Combi rijdt, en mooi in zijn eenvoud. Het dashboard en de bediening werken vertrouwd, in de huidige OCTAVIA ontbreekt het je aan niets.

Kan het nog mooier, chiquer en meer hightech? De nieuwe OCTAVIA (bekijk de designschetsen) zal bewijzen van wel. Mensen die het nieuwste van het nieuwste willen, zullen daarop wachten. Maar misschien ben jij zo iemand die het huidige aanbod van luxe, gemak en rijhulpsystemen precies goed vindt. De huidige OCTAVIA is niet voor niets zo populair.

Reden 3: De OCTAVIA is nu extra aantrekkelijk

Waarom zou ik juist nú een OCTAVIA aanschaffen? Omdat het huidige model op dit moment in de aanbieding is. En flink ook: je krijgt 2.000 tot 5.000 euro voorraadkorting, afhankelijk van het gekozen model.

Dankzij de voorraadkorting rijd je voor 25.390 euro in een OCTAVIA Hatchback 1.0 TSI met 115 pk en DSG-automaat in Ambition Business-uitvoering. Je geniet standaard van een 8-inch touchscreen met navigatie, Climatronic en 16-inch lichtmetaal. De 150 pk sterke 1.5 TSI behoort ook tot de mogelijkheden, net als twee dieselmotoren: de 1.6 TDI met 115 pk en de 2.0 TDI met 150 pk. De uitvoeringen Business Edition, Sport Business en Style Business zijn nu ook extra voordelig. Maar weet: zolang de voorraad strekt.

Reden 4: Waarom wachten? Nu kopen, morgen rijden

Word jij al ongeduldig als je in een restaurant meer dan vijf minuten op het eten moet wachten? Dan is het goed om te weten dat de OCTAVIA snel leverbaar is. Je kunt zelf online de voorraad bekijken. Als je vandaag zo’n voorraadmodel bestelt, rijd je morgen (of overmorgen) al in je gloednieuwe, door 2,5 miljoen eigenaren geteste, lekker geprijsde en representatief ogende ŠKODA OCTAVIA.

Lees ook: ŠKODA OCTAVIA zestig jaar jong