In de media

Filter items by date
Period:
-
Het Algemeen Dagblad over de KAROQ Sportline: van modepop tot stoere 4x4opens in new window
'Sterke motor, vierwielaandrijving, ruimte, luxe en comfort: deze gezinsauto van ŠKODA schrikt niet terug van slecht (winters) weer of een uitstapje in het terrein."
10
okt
2019
www.ad.nl
Rijtesten.nl test de ŠKODA SCALAopens in new window
"De SCALA is lekker ruim van binnen, rijdt goed en ziet er van buiten strak en vlot uit."
02
okt
2019
rijtesten.nl
ANWB test de ŠKODA KAMIQopens in new window
"In navolging van SEAT en Volkswagen brengt nu ook ŠKODA een kleine crossover op de markt. De KAMIQ gaat ongeveer hetzelfde kosten als de Arona en T-Cross, maar biedt voor dat bedrag (veel) meer binnenruimte. Welke verschillen bestaan er verder nog tussen de drie zustermodellen? De ANWB zocht het uit."
22
aug
2019
www.youtube.com
AutoWeek rijimpressie: ŠKODA KAMIQopens in new window
"ŠKODA breidt zijn gamma aan de onderkant uit met deze KAMIQ!"
22
aug
2019
www.autoweek.nl
"Veel ruimte voor een goede prijs"opens in new window
Het Algemeen Dagblad reed de ŠKODA SCALA met 150 pk sterke 1.5 TSI motor: "De geteste versie heeft een tussen de achterlichten doorlopende, extra grote achterruit en die staat hem goed. De 1,5 liter viercilinder motor blijkt prettig soepel en maakt de SCALA snel"
16
aug
2019
www.ad.nl
KAROQ 2.0 TSI Sportline: "Een sportief randje"opens in new window
"Wanneer je een comfortabele auto voor een klein gezin zoekt die er strak uit moet zien maar ook niet de hoofdprijs hoeft te kosten, ben je bij ŠKODA zeker aan het juiste adres."
03
aug
2019
rijtesten.nl
Waarom de auto van de Tourdirecteur een omgekeerd schuifdak heeftopens in new window
De rode ŠKODA SUPERB is de belangrijkste auto in de Tour de France. Hierin bevindt zich namelijk Tourdirecteur Christian Prudhomme, regelmatig in het gezelschap van een of meer beroemdheden. Vandaar dat de auto flink is aangepast.
17
jul
2019
www.ad.nl
TopGear test ŠKODA SCALA 1.0 TSI Styleopens in new window
"De bak zelf is ontzettend prettig te bedienen, en de motor heeft een vriendelijk karakter met genoeg vermogen om af en toe eens vlot uit de hoek te komen, zelfs als je voor de minst krachtige uitvoering kiest. Hij is zuinig qua verbruik, stoot weinig vervuilende zaken uit en is een uitstekende, eenvoudige oplossing voor al je alledaagse behoeften."
14
jul
2019
topgear.nl
AutoWeek test de nieuwe ŠKODA SUPERBopens in new window
AutoWeek rijdt met de nieuwe ŠKODA SUPERB. "Met de nieuwe motor en de andere vernieuwingen is de SUPERB weer klaar voor de komende jaren."
03
jul
2019
www.autoweek.nl
Eerste test en eerste plug-in hybride ŠKODA SUPERB door Autovisieopens in new window
Wat goed is, moet je niet veranderen dacht ŠKODA terecht en daar waren we het mee eens. We waren immers al behoorlijk content met de vorige SUPERB. Bij de moderne ŠKODA SUPERB waren veel value-for-money en een heel ruim interieur met dito bagageruimte de sterke punten en dat is ook bij deze vernieuwde ŠKODA SUPERB zo gebleven.
03
jul
2019
www.autovisie.nl
AutoRai TV: ŠKODA SUPERB iVopens in new window
AutoRAI.nl-redacteur Niels van den Berg vertelt je de over de highlights van de eerste plug-in hybride van Skoda, die vanaf januari 2020 bij de dealers staat.
01
jun
2019
autorai.nl
Autoblog.nl: ŠKODA onthult ook de CITIGOe iVopens in new window
"Het autootje wordt aangedreven door een elektromotor die goed is voor ruim 80 pk en zelfs 210 Nm aan koppel. Netjes, maar het is vooral de actieradius waarvan wij onder de indruk zijn. De volledig elektrische CITIGOe iV komt volgens het merk 265 kilometer ver."
23
mei
2019
www.autoblog.nl
Autoblog.nl: ŠKODA KODIAQ RS: rijtest en videoopens in new window
"Is een mastodont als de ŠKODA KODIAQ leuk te maken met een dik blok en wat andere aanpassingen?"
29
apr
2019
www.autoblog.nl
FemmeFrontaal test de nieuwe ŠKODA SCALAopens in new window
"Die kofferbak biedt genoeg ruimte voor een bulk aan souvenirs uit Duitsland, Italië of Kroatië. Je kunt er maar liefst 467 liter in kwijt. Dus ja, die opblaaskrokodil gaat mee!"
14
apr
2019
femmefrontaal.nl
ANWB rij-impressie: ŠKODA SCALAopens in new window
ŠKODA's bieden in vergelijking tot de concurrentie altijd veel binnenruimte en dat geldt ook weer voor deze SCALA. Het is een ruime gezinsauto met goede gebruiksmogelijkheden. Het rijcomfort is dik in orde, de standaarduitrusting en afwerking ook en de prijzen zijn concurrerend.
12
apr
2019
www.anwb.nl
Algemeen Dagblad rijdt de nieuwe ŠKODA SCALA: opens in new window
"De ontwerpers van de Scala hebben puik werk geleverd, zo blijkt. De inzittenden kijken naar een groot touchscreen met haarscherpe graphics. De knoppen van de airco voelen duur aan."
11
apr
2019
www.ad.nl
Autobahn.eu rijdt de eerste meters met de nieuwe ŠKODA SCALAopens in new window
Autobahn.eu vloog naar Kroatië om de eerste meters te rijden met de nieuwe ŠKODA SCALA: "Ook valt in het interieur de enorme ruimte in de auto op. Je kunt bijna met een hoge hoed op in de Scala gaan zitten."
11
apr
2019
www.autobahn.eu
AutoWeek test de nieuwe ŠKODA SCALAopens in new window
AutoWeek testredacteur Marc Klaver neemt in Kroatië de nieuwe ŠKODA SCALA onder de loep.
10
apr
2019
www.autoweek.nl
Autozine over de SCALA: "Een razendslimme keuze"opens in new window
"Dankzij uitgekiende timing biedt de Scala een uitgesproken moderne uitrusting die diverse concurrenten in dit segment nog niet bieden."
09
apr
2019
www.autozine.nl
Autovisie stelt de nieuwe ŠKODA KAMIQ aan je vooropens in new window
Dit is de gloednieuwe ŠKODA KAMIQ. Autovisie testredacteur Remco Slump was in Tsjechië om deze SUV als één van de eersten te aanschouwen.
26
feb
2019
www.youtube.com
AutoWeek maakt kennis met de nieuwe ŠKODA KAMIQopens in new window
AutoWeek testredacteur Frank Jacobs maakt kennis met de nieuwste cross-over van ŠKODA, de KAMIQ.
26
feb
2019
www.autoweek.nl
AutoWeek dubbeltest: ŠKODA FABIA vs. Renault Clioopens in new window
AutoWeek zet de ŠKODA FABIA in deze dubbeltest recht tegenover de Renault Clio!
04
jan
2019
www.autoweek.nl
Autokopen.nl test de nieuwe ŠKODA FABIAopens in new window
"De Simply Clever-slimmigheidjes zijn goed gevonden en komen daadwerkelijk van pas, terwijl op de gebruiksvriendelijkheid van het interieur niets valt af te dingen. De 1.0 TSI-motor is levendig, stil en zuinig en gezien de geringe meerprijs een absolute aanrader."
03
jan
2019
www.autokopen.nl
Algemeen Dagblad test de vernieuwde ŠKODA FABIAopens in new window
"Wat kunnen ze dat toch goed bij het Volkswagen-concern: een auto bouwen waarin je je meteen thuis voelt. Alles zit op de juiste plek, je hoeft niets te zoeken of enorm te verstellen."
22
nov
2018
www.ad.nl
Autoweek dubbeltest: de ŠKODA KAROQopens in new window
AutoWeek zet de ŠKODA KAROQ tegenover de Volvo XC40 T3. De ŠKODA scoort hierbij de meeste punten en schrijft de overwinning op zijn naam.
16
nov
2018
www.autoweek.nl
Autoblog.nl belicht de meest zeldzame ŠKODA aller tijdenopens in new window
"In 1908 lanceerde Laurin en Klement hun sportiefste auto tot dan toe, de BSC. Deze auto is in productie geweest van juni 1908 tot oktober 1909. In die tussentijd zijn er 12 exemplaren van gemaakt."
12
nov
2018
www.autoblog.nl
Autoblog.nl belicht de nieuwe nieuwe KODIAQ RSopens in new window
De nieuwe KODIAQ RS is officieel onthuld. Lees alles over deze krachtpatser op Autoblog.nl
01
okt
2018
www.autoblog.nl
AutoWeek rijdt de eerste meters met de nieuwe ŠKODA FABIAopens in new window
In deze uitgebreide video zoekt AutoWeek redacteur Marco Gorter uit wat er allemaal veranderd is aan de gefacelifte ŠKODA FABIA
12
aug
2018
www.autoweek.nl
AutoWeek rijdt de eerste meters met de nieuwe ŠKODA FABIAopens in new window
In deze uitgebreide video zoekt AutoWeek redacteur Marco Gorter uit wat er allemaal veranderd is aan de gefacelifte ŠKODA FABIA.
12
aug
2018
www.autoweek.nl
Autozine over de ŠKODA FABIA: "Een veilige keuze"opens in new window
"Juist omdat de aanpassingen zo klein zijn blijft de Fabia voordelig, maar is de auto wél met de tijd meegegaan. De veilige keuze was in dit geval absoluut de juiste keuze!"
12
aug
2018
www.autozine.nl
AutoWeek dubbeltest: de ŠKODA OCTAVIA Combiopens in new window
In deze video legt AutoWeek testredacteur Stéphan Vermeulen uit waarom de ŠKODA OCTAVIA Combi de winnaar is van deze vergelijkende test tegen de Renault Mégane Estate.
27
jul
2018
www.youtube.com
AutoWeek rijdt de nieuwe ŠKODA KAROQopens in new window
"De aandrijflijn in de ŠKODAis werkelijk subliem. De nieuwe TSI-motor is steengoed, met veel koppel over het hele toerenbereik. De DSG werkt daar perfect mee samen, de schakelacties zijn razendsnel en soepel."
24
mei
2018
www.autoweek.nl
Het RD test de nieuwste ŠKODA: "ŠKODA KAROQ is een echte allemansvriendopens in new window
"Achter het stuur ontdek je pas hoe doordacht Skoda zijn auto’s in elkaar zet. Vrijwel alle bedieningselementen zijn direct te vinden omdat ze op logische plaatsen zitten."
18
mei
2018
www.rd.nl
AutoWeek test de nieuwe ŠKODA KAROQopens in new window
AutoWeek gaat op pad met de nieuwe ŠKODA KAROQ en vergelijkt deze met de Mazda CX-5. De ŠKODA imponeert onder andere met de hoeveelheid aan veiligheidsopties en de soepele 1.5 TSI-motor.
02
mei
2018
www.autoweek.nl
Autokopen.nl test de ŠKODA KAROQ: "doet het gewoon opnieuw"opens in new window
"De KAROQ doet het dus op alle vlakken goed en herdefinieert opnieuw waar ŠKODA voor staat. Je betaalt weliswaar niet veel minder dan bij de concurrentie, je krijgt er nog altijd heel veel voor terug. In het geval van de KAROQ een mooie, comfortabele reisauto met heel veel ruimte. ŠKODA flikt het kunstje dus gewoon opnieuw. Een schot in de roos."
19
apr
2018
www.autokopen.nl
AutoRAI rijdt met de ŠKODA KAROQ: Multitool uit Tsjechiëopens in new window
"Slim, zijn de talrijke attributen die het meenemen van spullen makkelijk maken: rails met haken, klepjes met klittenband om lading vast te zetten en handige vakjes aan de zijkant van de laadruimte. En dan de led-verlichting in de vorm van een uitneembare zaklamp aan de zijkant van de bagageruimte, de slogan ‘simply clever’ van Skoda krijgen we door…"
01
apr
2018
autorai.nl
Autozine test de nieuwe ŠKODA KAROQopens in new window
Autozine maakt kennis met de gloednieuwe ŠKODA KAROQ met 150 pk sterke 1.5 TSI motor. De auto scoort met de prettige motor, rij-eigenschappen en uitstraling. Ook het uitgebreide infotainment-systeem en functies voor semi-autonoom rijden worden gewaardeerd.
25
mrt
2018
www.autozine.nl
Het Algemeen Dagblad test de KAROQ: "Van je familie moet je het hebben"opens in new window
"Als geen andere ŠKODA toont de KAROQ de grote sprong voorwaarts die dit merk de afgelopen jaren heeft gemaakt. Zijn kwaliteit maakt indruk. Bovendien is hij verrassend gemakkelijk in het gebruik, ruim en comfortabel."
16
feb
2018
www.ad.nl
AutoWeek rijdt met de nieuwe ŠKODA KAROQopens in new window
"Sturen gaat met precies de juiste dosis bekrachtiging en feedback, en de automaat schakelt soepel waardoor de KAROQ zich onder de streep als een heel prettige, comfortabele reisauto ontpopt. Eigenlijk precies zoals je van tevoren verwacht van een auto als deze met een ŠKODA-logo op de neus. Voorspelbaar, neutraal, geen fratsen; gewoon goed."
10
nov
2017
www.autoweek.nl
TopGear doet de eerste indrukken op met de nieuwe ŠKODA KAROQopens in new window
"Wij reden de versie met de betrekkelijk nieuwe 1.5 TSI-motor met 150 pk. Die past de KAROQ als een handschoen; hij is door de bank genomen stil, zuinig en krachtig zat voor wat een ŠKODA-rijder doorgaans van hem zal vragen."
18
okt
2017
www.topgear.nl
AutoWeek maakt kennis met de nieuwe ŠKODA KAROQopens in new window
AutoWeek rijdt met de ŠKODA KAROQ: "De ŠKODA KAROQ is in zijn segment één van de meest comfortabele auto's."
14
okt
2017
www.autoweek.nl
Autovisie maakt de eerste meters met nieuwe ŠKODA KAROQopens in new window
Autovisie test-redacteur Werner Budding maakt de eerste meters met de hagelnieuwe ŠKODA KARAQ.
13
okt
2017
autovisie.nl
Met extra pitopens in new window
AutoVandaag maakt opnieuw kennis met de ŠKODA Fabia, ditmaal met de nieuwe 1.0 TSI-motor.
17
aug
2017
autovandaag.nl
CARROS maakt kennis met de ŠKODA OCTAVIA RS 245opens in new window
"Naast z’n toch net iets scherpere prijs, sportieve karakter en goede basisuitrusting moet de Octavia RS 245 Business het vooral hebben van z’n ruimte."
15
jun
2017
www.carros.nl
AutoWeek rijdt als eerste de ŠKODA Octavia RS 245opens in new window
"Zowel optisch als technisch heeft ŠKODA de Octavia RS 245 onder handen genomen: meer pk’s, sneller van nul naar honderd en strakker de bocht om."
12
jun
2017
www.autoweek.nl
AutoWeek maakt opnieuw kennis met de ŠKODA Rapid: "Compleet anders"opens in new window
"En daar komen we dan meteen bij het sterke punt van de Spaceback. Want hij mag dan wel wat anders zijn dan de rest, hij is wel heel compleet. En binnenin ruimer dan menig auto uit het C-segment."
11
jun
2017
www.autoweek.nl
AutoRai rijdt met de ŠKODA SUPERB Sportline: "Gewoon goed"opens in new window
"En in de prachtig rode kleur Corrida Red en Sportline Business-uitvoering met sportiever afgestemd onderstel is dit keer ook emotie aanwezig. Tja, wat moet je daar nu mee als kritische autojournalist? Als consument op zoek naar een zeer ruime, representatieve en schappelijk geprijsde stationwagen zouden we het wel weten. Aanstaande zaterdag naar de Skoda-dealer."
09
jun
2017
autorai.nl
AutoRAI ontdekt de slimmigheden van de ŠKODA KODIAQopens in new window
"De merkslogan Simply Clever ken je misschien wel en dat is zeker van toepassing op deze auto. Grote opbergvakken, twee op het dashboard, op de middenconsole, in de deuren. Je hebt achterin handige haakjes om tassen te bevestigen, paraplu’s in de voorportieren, een ijskrabber bij de tankklep, deurbeschermers, draadloze telefoonoplader en ga zo maar door. Allemaal super handig."
05
jun
2017
autorai.nl
De ANWB test de nieuwe ŠKODA KODIAQ: "Beproefd concept"opens in new window
"De ŠKODA KODIAQ creëert voor zichzelf een prominente plek tussen de overige crossovers in zijn prijssegment met dank aan een comfortabel weggedrag, een moderne veiligheidsuitrusting en een sloot aan binnenruimte."
31
mei
2017
www.anwb.nl
AutoWeek was bij de onthulling van de ŠKODA KAROQopens in new window
Kijk mee met AutoWeek naar de onthulling van de ŠKODA KAROQ!
21
mei
2017
www.youtube.com
Autozine rijdt met de ŠKODA Rapid: "De verstandige keuze"opens in new window
"De nieuwe 1.0 TSI motor maakt de Rapid zuiniger, zonder in te leveren op prestaties. Daarmee is de verstandigste ŠKODA vanaf 2017 nog slimmer!"
10
mei
2017
www.autozine.nl
Autokopen.nl over de ŠKODA OCTAVIA: "Grote wijsneus"opens in new window
"De ŠKODA Octavia doet het nog net zo goed als voorheen. Erkenning krijgt hij voor z’n ruimte en slimmigheden, daar komt vanaf nu ook herkenning bij. Die neus staat ‘m goed en laat ŠKODA's eigenwijsheid zien."
08
apr
2017
www.autokopen.nl
AutoWeek rijdt de ŠKODA OCTAVIA: "Brave Hendrik"opens in new window
"In het dagelijks gebruik is de ŠKODA daardoor de ultieme alleskunner voor gezinnen. Zijn gunstige prijs is daarbij een bonus."
18
mrt
2017
www.autoweek.nl
TopGear rijdt met de nieuwe ŠKODA KODIAQopens in new window
"Niet alleen in letterlijke, maar vooral in figuurlijke zin een behoor­lijke beer op de weg voor de concurrentie. Ruimte, comfort, kwaliteit en functionaliteit komen zelden zo uitstekend samen als in de KODIAQ. Beregoed, zullen we maar zeggen"
16
mrt
2017
www.topgear.nl
Autovandaag rijdt met de vernieuwde SKODA Octaviaopens in new window
Autovandaag over de vernieuwde Octavia: "Wat gebleven is, is de enorme binnenruimte die in dit prijssegment ongekend is. Vooral de achterpassagiers profiteren hier ten volle van. Daarnaast blinkt de auto uit in bagagevolume."
15
feb
2017
autovandaag.nl
Autokopen.nl over de SKODA KODIAQ: 'Gewoon lekker groot'opens in new window
"De Skoda Kodiaq rijdt zo gemoedelijk als je op basis van zijn uiterlijk zou verwachten. Het is een comfortabele reisgenoot die letterlijk in stilte uitblinkt."
24
jan
2017
www.autokopen.nl
Rijtesten.nl over de SKODA Octavia: 'De gulden middenweg'opens in new window
"Het model combineert Duitse degelijkheid met een no nonsense uitstraling, maar biedt ongemerkt toch een hoop luxe."
23
jan
2017
rijtesten.nl
SKODA KODIAQ: NU ALLE DETAILSopens in new window
02
sep
2016
www.autowereld.com