Leusden,
14
februari
2022
|
17:03
Europe/Amsterdam

Autobedrijf DAGO in Doetinchem: ŠKODA-dealer van het Jaar

Autobedrijf DAGO in Doetinchem: ŠKODA-dealer van het Jaar

  • Indrukwekkende prestatie: opnieuw de beste ŠKODA-dealer van Nederland 
  • Tweede plaats voor Autoland van den Brug; Ames Autobedrijf wordt derde
  • Prestigieuze prijzen stimuleren Nederlandse dealers de lat nóg hoger te leggen
Samenvatting

De ŠKODA-dealer van het jaar 2022 is gevestigd in Doetinchem. Autobedrijf DAGO grijpt wederom naar goud in de jaarlijkse competitie van de importeur en is uitgeroepen tot de beste dealer van Nederland. Sinds 2014 vertegenwoordigt het dealerbedrijf het merk ŠKODA in de Achterhoek, in 2018 werd Autobedrijf DAGO ook al uitgeroepen tot Dealer van het Jaar.

Met de Dealer van het Jaar-verkiezing stimuleert ŠKODA zijn dealers het beste uit zichzelf te halen om klanten topproducten én service van het hoogste niveau te bieden. ŠKODA streeft naar tevreden klanten die het merk trouw blijven, zowel in de showroom als in de werkplaats. De afgelopen twaalf maanden beoordeelde ŠKODA de dealerorganisatie op al deze elementen. Autobedrijf DAGO scoorde op alle onderdelen overtuigend en mag zich daarmee een jaar lang ŠKODA-dealer van het Jaar noemen. Autoland van den Brug uit Heerenveen eindigde op een tweede plek, terwijl Ames Autobedrijf uit Dordrecht een eervolle derde plaats in de wacht sleepte.

Dealer van het Jaar én Publieksprijs

Autobedrijf DAGO is een gevestigde naam en al meer dan 50 jaar oud. Het DNA komt overeen met de nuchtere mentaliteit van de regio: ‘doe normaal en kom je afspraken na’. Daarbij is persoonlijk contact met de klant en maatwerk leveren een vanzelfsprekendheid. Door de fusie zal DAGO ‘powered by Huiskes-Kokkeler’ nog meer in staat zijn het pakket van service en diensten uit te breiden. Het ŠKODA-team in Doetinchem heeft binnen de groep zijn visitekaartje afgegeven en is een voorbeeld hoe je met Achterhoekse nuchterheid de meest tevreden ŠKODA-klanten van Nederland kunt krijgen.

Aanmoedigingsprijs voor ambitieuze dealer

Traditioneel heeft ŠKODA ook de jaarlijkse aanmoedigingsprijs uitgereikt. Dit jaar viel de prestigieuze prijs ten deel aan het team van Auto Muntstad in Utrecht, als waardering voor de positieve energie waarmee ze werk maken van de klant centraal stellen. Het resulteert in meer verkoop, meer omzet in de werkplaats én een hogere klanttevredenheid. Daarnaast omarmen ze digitale hulpmiddelen om de klant in de showroom maatwerk en een maximale productervaring te leveren.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.