Leusden,
15
februari
2017
|
13:58
Europe/Amsterdam

Autoland van den Brug Heerenveen ŠKODA Dealer van het Jaar 2017

  • Winnaar jaarlijkse dealercompetitie door teamspirit

Autoland van den Brug is uitgeroepen tot ŠKODA Dealer van het Jaar 2017. Op alle fronten scoorde deze dealer buitengewoon goed. Ook de dealers die als tweede en derde eindigden, gooiden hoge ogen, evenals de winnaars van de Aanmoedigings- en Publieksprijs.

Het behalen van de titel ŠKODA Dealer van het Jaar 2017 is een echte teamprestatie. Autoland van den Brug richt zich op de hoofddoelen van ŠKODA die zowel op kwantitatief als kwalitatief vlak zijn gesteld. De medewerkers streven naar perfectie op alle vlakken en iedereen, van monteur tot directeur, is hiervan doordrongen.

Door de persoonlijke benadering voelen zowel particuliere kopers als leaserijders zich thuis in de showroom en bij de werkplaatsreceptie van Autoland van den Brug. Dat dit oog voor het klantenbelang onderdeel is van de cultuur enerzijds en het op orde hebben van processen anderzijds, blijkt uit het feit dat Autoland van den Brug hoge punten scoort in klantentevredenheidsmetingen. De ludieke kerstbomenactie, waarbij het team van Autoland van den Brug kerstbomen bij hun klanten thuis bezorgde, zal hier ook zeker aan hebben bijgedragen. Ondanks de druk op het team van een verhuizing en implementatie van een nieuw automatiseringssysteem heeft de klant hier geen enkele hinder van ondervonden.

De medewerkers van Auto Hoogenboom in Spijkenisse sleepten de tweede prijs in de wacht. Een bijzondere prestatie, omdat het ŠKODA zusterbedrijf in Barendrecht vorig jaar nog deze plek opeiste. Auto Hoogenboom mag zich met recht een eredivisiespeler noemen.

De Waal Autogroep in Tiel heeft drie jaar op rij de hoofdprijs weten te verwerven. Een derde positie in 2017 zou dan als verlies kunnen voelen. Geheel onterecht, want lange tijd waren zij koplopers in de competitie. In de eindsprint hebben zij het nipt moeten afleggen met minimale puntenverschillen tussen de top-3 spelers.

De Publieksprijs is dit jaar in de wacht gesleept door Noordhoek Autogroep in Tilburg. Zij kregen over 2016 de hoogste klantwaardering. Het prachtige Tilburgse ŠKODA-pand is volledig transparant en weerspiegelt het DNA van de medewerkers, dit laatste weten klanten hoog te waarderen.

Wat goed is komt snel, iets wat zeker van toepassing is op ŠKODA-dealer Van Beynum in Gouda. Als relatieve nieuwkomer direct in de hoogste regionen meedraaien belooft veel voor de toekomst. Met de Aanmoedigingsprijs wordt dit vertrouwen onderstreept.

 

Fotobijschrift foto 2:
Klaas Pieter Roemeling, directeur ŠKODA Nederland, overhandigt de Dealer van het Jaar 2017 bokaal aan Lieuwe Boonstra (receptie) en Harry de Jong (verkoop) van Autoland van den Brug.