Leusden,
11
augustus
2022
|
07:00
Europe/Amsterdam

Autopech op vakantie? Zo helpt ŠKODA Mobiliteitsservice

Autopech op vakantie? Zo helpt ŠKODA Mobiliteitsservice

Samenvatting

Autopech kan je vakantieplannen lelijk in de war schoppen. Gelukkig staat ŠKODA Mobiliteitsservice 24/7 voor je klaar. Bel onze alarmcentrale om weer snel op weg te zijn. 

Deze zomer zie je ŠKODA’s volgepakt met gezinnen en hun vakantiebagage dwars door Europa rijden. Auto’s die keurig onderhouden zijn, zouden eigenlijk niet kapot moeten gaan. Maar autopech kan iedereen overkomen. In zo’n geval kun je altijd ŠKODA Mobiliteitsservice inschakelen (+31 88 0330107). Het maakt niet uit waar je pech krijgt: op je eigen oprit, of elders in Nederland of Europa. In deze landen geldt ŠKODA Mobiliteitsservice.

Hoe helpt ŠKODA Mobiliteitsservice bij pech?

Als je autopech krijgt, regelt de alarmcentrale dat een hulpverlener naar je toekomt om je weer op weg te helpen. Bij stranding op een Nederlandse snelweg of N-weg word je altijd geholpen door de ANWB Wegenwacht. Is het probleem niet ter plekke te verhelpen, dan wordt jouw auto kosteloos naar de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer gesleept. Als de reparatie lang gaat duren, dan vinden we samen met jou de beste oplossing. Bijvoorbeeld een andere vervoersmogelijkheid, een vervangende auto of een hotelovernachting.

Komt mijn ŠKODA in aanmerking voor mobiliteitsservice?

Veel ŠKODA-rijders kunnen terugvallen op mobiliteitsservice. Daarvoor hoeft je ŠKODA alleen geleverd te zijn na 1 januari 2000 en volgens fabrieksvoorschriften zijn onderhouden bij de officiële ŠKODA-dealer. Is dit toch een keer elders gebeurd, dan wordt ŠKODA Mobiliteitsservice weer van kracht zodra je bij de ŠKODA-dealer een grote beurt of een Long Life-onderhoudsbeurt laat uitvoeren. Als alle geadviseerde reparaties zijn uitgevoerd, heb je weer recht op Mobiliteitsservice.

Is ŠKODA Mobiliteitsservice gratis?

Mobiliteitsservice betekent dat de medewerker van de alarmcentrale je kosteloos zal proberen op weg te helpen. Lukt dit ter plekke niet? Dan wordt jouw auto op onze kosten naar de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer vervoerd. Let op: na afloop van de officiële garantietermijn van jouw ŠKODA dien je zelf de kosten voor eventuele reparaties en de benodigde onderdelen te betalen. Tegenwoordig biedt ŠKODA standaard 4 jaar garantie op elke auto met verbrandingsmotor.

Elke ŠKODA-rijder met autopech kan de mobiliteitsservice bellen. Vervolgens zal de medewerker van de alarmcentrale controleren of jouw pech onder de dekking van ŠKODA Mobiliteitsservice valt. In de brochure lees je precies wat niet is inbegrepen.

Welk nummer moet ik bellen bij autopech?

Bij pech bel je (zowel in binnen-als buitenland) +31 88 0330107.

Klanten van ŠKODA Private Lease bellen met +31 33 4549555.

 

Lees ook: Dubbelcheck of je deze 7 kampeerspullen écht hebt ingepakt