Leusden,
15
september
2019
|
07:00
Europe/Amsterdam

Bekijk de elektrische toekomst van ŠKODA

ŠKODA is naar de Frankfurt Motor Show gekomen om zijn elektrische toekomst te laten zien. Bernhard Maier, CEO van ŠKODA AUTO, vertelt je er alles over.

Elektrisch rijden zal bij ŠKODA een steeds grotere rol gaan spelen. Nieuwe modellen als de SUPERB iV plug-in hybrid en de volledig elektrische CITIGOe iV bijten het spits af. “En volgend jaar beginnen we met de massaproductie van onze eerste grote elektrische auto in Mladá Boleslav, de thuisbasis van ŠKODA", kondigt Maier aan.

 

Tien nieuwe iV-modellen

“Tussen 2019 en 2022 gaan we 30 nieuwe modellen introduceren. Tien daarvan zullen gedeeltelijk of volledig elektrisch zijn”, aldus Maier. “Onze elektrische vloot gaat een steeds grotere rol spelen en we denken dat in 2025 een kwart van onze verkochte auto’s elektrisch is.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ŠKODA wallbox

De komst van de tien iV-modellen gaat gepaard met nieuwe technologieën en diensten. “ŠKODA en de Volkswagen Groep werken samen aan de ontwikkeling van eenvoudig te gebruiken wallboxen om de auto thuis op te laden. Klanten krijgen persoonlijk advies bij het kiezen van zo’n laadpunt en kunnen het installeren ervan aan ons overlaten.” 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ŠKODA Connect-app

Als je op reis bent met je ŠKODA iV, dan vindt de ŠKODA Connect-app het dichtstbijzijnde oplaadpunt”, vertelt Maier terwijl hij uitlegt hoe ŠKODA het leven van de iV-rijder gemakkelijk maakt. Wil je hieraan meedoen? Dan kun je nu de ŠKODA CITIGOe iV reserveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk de hele persconferentie terug