Leusden,
27
maart
2021
|
07:00
Europe/Amsterdam

Bescherm je ŠKODA tegen tuinspullen en modderschoenen

Bescherm je ŠKODA tegen tuinspullen en modderschoenen

Samenvatting

Wandelen, tuinieren, klussen – zodra de lente begint, komt Nederland in beweging. Maak je ŠKODA vandaag lenteklaar met onze Simply Clever-accessoires, zodat-ie beschermd is tegen modderschoenen, plantenpotten en houtsplinters.

Zodra jij de lentekriebels krijgt, moet jouw ŠKODA zwaar aan de bak. Jij wilt het huis opruimen, je auto helpt om alle spullen naar de kringloopwinkel of de milieustraat te brengen. Moet het mes van de grasmaaier geslepen worden? Rol de hele machine maar in de kofferbak. En neem op de terugweg een paar zakken tuincompost mee. De vijfde is gratis, dus kom niet met minder thuis. Kortom: het leven van een ŠKODA gaat in de lente niet over rozen. 

Bescherm de kofferbak van je ŠKODA

Geef je ŠKODA op z’n minst een rubberen kofferbakmat of een kunststof kofferbakschaal. Beide beschermen de bagageruimte tegen vocht en vuil en zijn ideaal om spullen die van nature smerig zijn, op te vervoeren. Denk aan oude plantenpotten met mos en spinnenwebben eraan, en vettig (tuin)gereedschap. Dankzij de opstaande randen, is een schaal in veel natte gevallen een betere keus dan een mat. Ook doorweekte regenkleding en vuile laarzen kun je veilig in zo’n kofferbakschaal leggen.

Ben je bang voor butsen en krassen in de achterbumper, investeer dan in een uitvouwbare kofferbakmat. Die leg je over de bumper en zo voorkom je dat hij beschadigt wanneer je (zware) spullen in- en uitlaadt.

Bescherm het interieur van je ŠKODA

Over natte regenkleding gesproken: ben je van plan die bemodderde wandelschoenen aan te houden tijdens het rijden? Leg dan de all-weather mattenset in de auto. Deze rubberen matten worden op maat gemaakt voor jouw model ŠKODA en zijn leverbaar als set van vier of van twee (voor- en/of achterin). Het alternatief is je wandelschoenen of laarzen opbergen in de kofferbak en op die manier modder uit het interieur weren. Dan kun je de stijlvolle richting inslaan en hoogwaardige velours matten neerleggen. Ze geven je het gevoel in een nieuwe ŠKODA te rijden.

Benut de ruimte van je auto maximaal

In de ŠKODA Webshop vind je niet alleen accessoires die je auto beschermen, maar ook Simply Clever-oplossingen waarmee je de ruimte in de kofferbak optimaal benut. Zoals het fixeersysteem voor bagage; opstaande randen met klittenband eronder waarmee je dozen klem zet op de vloermat. Om te voorkomen dat kleine spullen gaan schuiven, gebruik je de 3-delige set van bagagenetten. Zoek je een veilig plekje voor fragiele spullen, kijk dan eens naar de multifunctionele box. Die plaats je onder de hoedenplank en heeft afzonderlijke schotten waarmee je de vakken groter of kleiner maakt. 

Reserveer alvast een airco-onderhoudsbeurt

De lente is het seizoen van aanpakken en doorpakken, dus maak nu alvast een afspraak voor een airco-onderhoudsbeurt. ŠKODA adviseert om dit elke drie jaar te laten doen en de lente is een goed moment daarvoor. De geurbehandeling verjaagt de wintermufheid uit het systeem en je gaat straks goed voorbereid de zomer in. Weet je nog toen het vorig jaar 35 graden was? Op zulke dagen kun je niet zonder verfrissende verkoeling. 

Lees ook: Bekijk alle auto accessoires, speciaal voor jouw ŠKODA