Leusden,
05
april
2019
|
15:18
Europe/Amsterdam

De materiaalwagens van ŠKODA: nu ook voor zaterdag-klussers

De materiaalwagens van ŠKODA: nu ook voor zaterdag-klussers

  • Van wielersport naar doe-het-zelver
  • Tom Dumoulin en Joop Zoetemelk krijgen hulp van de ŠKODA materiaalwagen
  • KODIAQ ideale materiaalwagen: alle ruimte voor gereedschappen, onderdelen en meer
  • ŠKODA hééft wat met de zaterdag: het nuttige en het aangename verenigd
Samenvatting

Voor Team Sunweb zijn de ŠKODA materiaalwagens onmisbaar. Ze zorgen ervoor dat een wiel snel gewisseld kan worden en dat reparaties in no time zijn uitgevoerd. ŠKODA vertaalt het gemak van de Team Sunweb materiaalwagens nu door naar de zaterdag, dé dag voor kleine en grote klussen. Elke klusser kan nu een materiaalwagen voor de zaterdag boeken, inclusief alle benodigde spullen én een handig mannetje zodat de zaterdagklus supersnel is geklaard.

Vanaf 4 mei stelt ŠKODA 4 zaterdagen lang ruime KODIAQs beschikbaar als Klus-materiaalwagen. Om de link met de materiaalwagens van Team Sunweb te onderstrepen, zijn deze materiaalwagens uitgevoerd in typische ŠKODA Team-kleuren. Op basis van de te klaren klus wordt de materiaalwagen uitgerust met de juiste materialen. Alles kan: Team Tuin, Team Verf, Team Klus. En wat ook helpt: er komt altijd een handig mannetje mee. Samen met deze specialist is elke klus nog sneller gerealiseerd.

Komend weekend lanceert ŠKODA de TV-commercial voor de Zaterdaghulpcampagne, waarin ook Team Sunweb-renner Tom Dumoulin en voormalig Tour de France-winnaar Joop Zoetemelk een rol spelen. Zij krijgen hulp van een ŠKODA materiaalwagen.

Tijd over

De materiaalwagens van ŠKODA helpen om die ene klus nou eindelijk eens af te ronden. Dan is er op de zaterdagen erna opeens tijd voor ontspanning. Dan kun je bijvoorbeeld eindelijk het parcours van een wielerklassieker gaan verkennen. De KODIAQ materiaalwagens zijn beschikbaar op de volgende zaterdagen: 4, 11 en 25 mei en 1 juni 2019. Het boeken van de auto’s zelf is een klusje van niets. Op https://www.skoda.nl/zaterdaghulp kunnen doe-het-zelvers aangeven welke klus ze op welke datum willen uitvoeren. ŠKODA laat vervolgens weten of de materiaalwagen die zaterdag beschikbaar is.

Elke zaterdag is bijzonder

ŠKODA hééft iets met de zaterdag. Met boedelbakverhuur via de dealers helpt het merk zaterdag-klussers al langer. En omdat zaterdag ook de dé dag voor kinderfeestjes is, was het vorig jaar mogelijk om de KODIAQ Piñata te boeken. Met deze vrolijke feestmobiel konden jonge party animals in stijl naar de feestlocatie worden vervoerd. En voor ŠKODA-rijders is het altijd een beetje zaterdag: elk model is ruim en heeft heel veel handige features aan boord.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.