Leusden,
02
januari
2023
|
16:20
Europe/Amsterdam

Deze 7 Škoda-berichten uit 2022 wil je niet gemist hebben

Deze 7 Škoda-berichten uit 2022 wil je niet gemist hebben

Samenvatting

In het afgelopen jaar heb je wekelijks nieuwe berichten van Škoda kunnen lezen op www.skoda.nl/nieuws. Berichten met productnieuws van Škoda, maar bijvoorbeeld ook lifestyle-verhalen met een link naar Škoda en berichten met tips. De volgende 7 berichten wil je in ieder geval niet gemist hebben.

Een van de eerste berichten in 2022 gaat over hoe geld te besparen. Bijvoorbeeld door extra zuinig te rijden. Dat begint al voordat je de contactsleutel omdraait of startknop van je Škoda indrukt. Het bericht is door de huidige hoge inflatie actueler dan ooit.

https://www.skoda.nl/nieuws/besparen-in-2022-zuinig-rijden-doe-je-zo/

Zo glad als een aal

De Škoda Fabia is een van de best gestroomlijnde auto’s in zijn klasse. Daar plukt de nieuwe generatie Fabia Rally2 de vruchten van, want deze raceauto profiteert ook van een goede stroomlijn, maar op een heel andere manier. Inclusief korte video van een voorbijrazende Fabia Rally2!

https://www.skoda.nl/nieuws/zo-profiteert-skoda-fabia-rally2-van-gestroomlijnde-fabia/

We zijn er bijna

Veel Nederlanders gaan met de caravan op zomervakantie. Dat zal in 2023 niet anders zijn. De Škoda-modellen die in het volgende bericht voor het voetlicht treden, kunnen een caravan van 1.500 kilo of meer trekken. Welk Škoda-model neem jij mee op vakantie?

https://www.skoda.nl/nieuws/deze-skodas-trekken-een-caravan-van-1500-kilo-of-meer/

Op de pedalen

Ook in 2023 wordt de Tour de France verreden. Škoda is liefhebber van racefietsen en hoofdsponsor/autopartner van de Ronde van Frankrijk. Dus zie je tijdens de etappes veel Škoda-modellen op de weg rijden. Wat ze daar precies doen, lees je in het volgende bericht:

https://www.skoda.nl/nieuws/tour-de-france-wie-bestuurt-de-skodas-op-het-parcours/

De bezem erdoor

Een schone wereld is iets wat Škoda altijd nastreeft. In het volgende bericht is te lezen wat Škoda allemaal doet om dit te bereiken. Daar stoppen we in 2023 niet mee. Een ambitie is bijvoorbeeld om de bekende Simply Clever-paraplu uit volledig gerecycled materiaal te laten bestaan.

https://www.skoda.nl/nieuws/zo-maakt-skoda-de-wereld-een-beetje-schoner/

Tegen de stroom in

In het afgelopen jaar zijn veel dingen duurder geworden, maar niet alles. Neem nou de Škoda Kamiq, de stedelijke SUV van Škoda. Die is door de komst van een oude vertrouwde uitvoering juist voordeliger in aanschaf geworden. Welke uitvoering dat is, lees je in dit bericht:

https://www.skoda.nl/nieuws/in-dure-tijden-is-deze-skoda-juist-voordeliger-geworden/

Als sneeuw voor de zon

Ook al kun je je het nu misschien niet voorstellen, de winter maakt op een gegeven moment plaats voor het voorjaar. Weet dan hoe je de winterbanden van je Škoda op een juiste manier opslaat. Daarmee verleng je de levensduur van je autobanden.

https://www.skoda.nl/nieuws/hoe-kun-je-het-beste-autobanden-opslaan/

Škoda wenst je een heel gelukkig en gezond 2023!

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.