Leusden,
12
april
2023
|
14:35
Europe/Amsterdam

Een Škoda met abonnement: flexibeler kun je niet rijden

Škoda met abonnement: flexibeler kun je niet rijden

  • Voor een vast bedrag per maand het gevoel van een eigen auto 
  • Maandelijks en zonder kosten opzegbaar, geen BKR-registratie nodig
  • Snel rijden in een Fabia, Scala, Kamiq of Enyaq iV
Samenvatting

De Škoda Fabia, Kamiq, Scala en Enyaq iV zijn nu ook te rijden met een flexibel maandabonnement. Dat werkt heel eenvoudig: neem een abonnement  en geniet voor een all-in bedrag (exclusief brandstof) van alle ruimte, comfort en rijplezier. Het abonnement loopt automatisch door totdat er wordt opgezegd, met een opzegtermijn van één maand.  Ideaal dus voor automobilisten die zo flexibel mogelijk een Škoda nodig hebben. Via private lease zijn deze en andere Škoda-modellen ook voor langere tijd (tot 48 maanden) te rijden.

Škoda naar keuze

Het flexibele van het maandabonnement start met de mogelijkheid om te kiezen voor een Škoda Fabia, Scala of Kamiq in de uitvoeringen Active of Ambition, maar ook een Enyaq iV 60. Elk model is tot in de puntjes verzorgd en onderhouden, precies zoals een eigen auto ook voelt. Bij het abonnement zijn alle vaste kosten - zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud en pechhulp - plus 1.000 kilometers per maand inbegrepen. Alleen brandstof komt er nog bij. 

Na een maand kosteloos opzegbaar

Het flexibele maandabonnement wordt, zonder dat daar een BKR-registratie nodig is, afgesloten en loopt door totdat er wordt opgezegd, met een opzegtermijn van één maand. 

Snel schakelen

Het afsluiten van een flexibel maandabonnement voor een Fabia, Scala, Kamiq of Enyaq iV is heel eenvoudig. Dat begint met het invullen van het online aanvraagformulier. Binnen één werkdag wordt er contact opgenomen om de wensen met de klant door te nemen.

Een Škoda met flexibel maandabonnement is er vanaf € 429*.

- Fabia: vanaf € 429*
- Kamiq: vanaf € 469*
- Scala: vanaf € 499*
- Enyaq iV: vanaf € 699*

De mogelijkheden van private lease

Uiteraard zijn er ook interessante oplossingen voor iedereen die gedurende langere tijd voor een aantrekkelijk all-in maandbedrag Škoda wil rijden. Zo is er een online private-lease-mogelijkheid vanaf 24 maanden. De volgende stap in private lease is een contract voor een periode 48 maanden met een zeer aantrekkelijk maandbedrag. Dit contract is tussentijds opzegbaar bij bepaalde persoonlijke omstandigheden. Lees er meer over op de private-lease-pagina

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. 

* Getoonde tarief is incl. btw, 1.000 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om het maandabonnement kosteloos op te zeggen. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, neemt Škoda contact op om een passend alternatief te bespreken.