Leusden,
29
juli
2016
|
11:00
Europe/Amsterdam

Grote gezinsauto voor de perfecte zaterdag

  • Maak het jezelf makkelijk op zaterdag met een ruime auto
  • Nooit meer passen en meten, neem gemakkelijk alles mee wat je nodig hebt
  • Bescherm je auto én je bagage met ŠKODA accessoires

Zaterdag kan een dag zijn van ultieme ontspanning of extreme chaos. Wandelen met de hond, de kinderen naar voetbal, het verjaardagsfeestje waarbij je naar de feestlocatie moet – en weer terug. Goed vervoer met een grote gezinsauto kan daarbij vele taken uit handen nemen en je veel kopzorgen besparen. Hoe? Lees het hier!

Pupillenvoetbal in de modder
Een echte voetballer laat zich niet tegenhouden door wat regen, en kinderen al helemaal niet. Je levert ze schoon af op het veld in je grote gezinsauto, maar na een wedstrijd in het pupillenvoetbal is er niets meer over van de ooit zo witte shirts. Uiteindelijk krijgt je auto het zwaar te verduren met alle vieze schoenen en tassen! Gelukkig kan je je interieur beschermen tegen al het moddergeweld. De Octavia Combi is uitgerust met een dubbelzijdige mat, maar ook de rest van je auto kan soms wel wat extra bescherming gebruiken. Wel eens nagedacht over een rubberen mattenset?

De zee in met je hond
Wat is er nou fijner dan een frisse wandeling over de hei met je trouwe viervoeter? Wandelen met je hond is de ultieme ontspanning voor elke dierenliefhebber. We wonen helaas niet allemaal in het bos of aan de duinrand, maar als je deze plekken wilt opzoeken met je hond wil je dat zonder zorgen doen. Zowel de Superb Combi als de Octavia Combi zijn ruime auto’s die kunnen worden uitgerust met een bagagerek, zodat jouw trouwe vriend veilig zit én je auto veilig is van zijn vieze pootjes. Zo kan je hond gerust door de zee springen en kan jij je heerlijk ontspannen zonder zorgen over een vieze bekleding. 

Chaos op een kinderpartijtje?
Je kind kijkt er al maanden naar uit en jij bereidt je er al maanden op voor: zijn verjaardagsfeestje! Met al die kinderen op pad is geen gemakkelijke opgave. Gelukkig hoef je je over de ruimte geen zorgen te maken. In onze gezinsauto’s heb je meer dan genoeg ruimte voor een klein leger kids, maar ook voor alle spullen die je mee moet nemen: de picknickmand, de spelletjes, de EHBO-kist en niet te vergeten de berg met cadeautjes. Dat is alvast een zorg minder. Zo kan ook jij genieten van de speciale dag van de kleine! 

Zomers kamperen
Kamperen deze zomer doe je niet alleen. Met een tent, eten, drinken, slaapzakken en een grote voorraad wc-papier (want je neemt er toch maar een extra mee) zit je auto al goed vol; en dan komen je vrienden en familie er nog eens bij! Gelukkig is de weg er heen geen probleem in een van onze auto’s en kan ook die tas met pannen en het kampeerfornuis nog mee. En dankzij de handige opruimplekken in bijvoorbeeld de Fabia Combi kun je ook nog een boodschapje onderweg doen. Dat is nog eens een relaxed begin van je vakantie!

Zo zie je, een grote gezinsauto is handig voor veel meer dan de wekelijkse boodschappen. Nieuwsgierig geworden naar wat onze wagens nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan snel onze verschillende modellen en boek een proefrit in je favoriet! Zo heb je niet alleen een leuk tripje tijdens de zomervakantie, je kan meteen ervaren wat voor verschil extra ruimte maakt! Zien we je deze zaterdag?