09
december
2014
|
11:30
Europe/Amsterdam

Het mooiste van december: Superb Champs-Élysées en Rapid Spaceback Style Edition

Voor ŠKODA is 2014 een recordjaar, met in Nederland bijna een verdubbeling van de verkopen. Om dit te vieren, sluit ŠKODA het jaar op feestelijke wijze af met de hippe Rapid Spaceback Style Edition en de superluxe Superb Champs-Élysées. Twee unieke en slechts beperkt leverbare modellen, met een klantvoordeel van € 3.590,- op de Spaceback en € 5.300,- op de Superb. Tenslotte is er tijdelijk voor slechts € 199 de keuze uit een panoramadak of Xenon verlichting op de Octavia.Bij ŠKODA was er al heel veel actie op alle modellen, zoals ruim € 4.000,- voordeel op de ŠKODA Octavia, de bestseller van 2014. Daar worden nu de speciale uitvoeringen van de Superb en de Rapid Spaceback en de panoramadak of Xenon verlichting aanbieding op de Octavia aan toegevoegd. 

Extra licht van binnen of van buiten voor maar € 199,-
Op de Octavia en de Octavia Combi kan tijdelijk gekozen worden voor een panoramadak of Xenon verlichting voor slechts € 199,-. Dit betekent een voordeel tot maar liefst € 900,-. 

Uitgesproken stijl
De sportief gelijnde Rapid Spaceback Style Edition is gebaseerd op de Ambition en ziet er extra stoer uit door het Style pakket. Dit bestaat uit een panoramisch glazen dak, doorlopende achterruit, donker getinte mistlampen en achterlichten en een zwarte dakspoiler en spiegelkappen. Een uitgesproken stijl, die pas helemaal ‘af’ is met de 16 inch lichtmetalen velgen Rock. Maar het is niet alleen de buitenkant die blinkt. Binnen wordt de uitrusting aangevuld met een regensensor, Bluetooth telefoonvoorbereiding met stuurwielbediening, middenarmsteun vóór, elektrisch bedienbare ramen achter, in hoogte verstelbare passagiersstoel en twee extra luidsprekers. Voor dit complete pakket wordt nu tijdelijk niets berekend, waardoor de Rapid Spaceback Style Edition al verkrijgbaar is vanaf slechts € 16.990,-. Hier bovenop profiteert de koper ook nog van een inruilpremie van € 500,-. De Rapid Spaceback Style Edition is daarmee 1 van de beste decemberdeals! Naar keuze met de 1.2 TSI Greentech motor van 63 kW (86 pk) of 77 kW (105 pk), waarvan de eerste met 20% bijtelling ook zakelijk zeer interessant is. 

Alle ruimte, tot € 5.300,- voordeel én 20% bijtelling
De Superb Champs-Élysées is leverbaar vanaf € 31.390,- en heeft als 1.6 TDI Greenline ook een bijtellingspercentage van slechts 20%. Dit extra rijk uitgeruste actiemodel is er tevens met de 1.4 TSI Greentech met 92 kW (125 pk) en de 1.8 TSI met 118 kW (160 pk) en DSG-7 automaat. Vernoemd naar de luxe Champs-Élysées boulevard doet de jury auto van de Tour de France zijn naam alle eer aan. Gebaseerd op de Ambition Businessline heeft deze Superb standaard al zaken als LED dagrijverlichting, Bi-Xenon koplampen met Adaptive Frontlight System en koplampsproeiers, verwarmde ruitensproeiers en parkeersensoren voor en achter. In de Champs-Élysées komt daar nog een navigatiesysteem Columbus, een 3-spaaks multifunctioneel lederen stuurwiel, verwarmbare voorstoelen, dubbele bagageruimtevloer (in de Combi met fixeersysteem) en de Driver Activity Assistant (vermoeidheidsdetectie) bij. De Superb Champs-Élysées als hatchback en als Combi leverbaar. Het voordeel op de Superb Champs-Élysées loopt op tot maar liefst € 5.300,-.

Kortom, in de laatste en duurste maand van het jaar is het ‘t beste zakendoen bij de ŠKODA-dealer. Op www.skoda.nl/meer-voordeel staan alle acties op een rijtje.