Leusden,
12
februari
2021
|
11:00
Europe/Amsterdam

Klik en (rij)klaar: de FABIA Online Edition

Klik en (rij)klaar: de FABIA Online Edition

  • Compleet uitgeruste FABIA via ŠKODA Private Lease uitsluitend online te bestellen 
  • Lekker snel: binnen tien dagen voor de deur
  • Flexibel, voordelig en zorgeloos inclusief alle voordelen van ŠKODA Private Lease
Samenvatting

Met de FABIA Online Edition introduceert ŠKODA een vernieuwende ‘online only’ versie van de FABIA. De naam zegt het al: deze compleet uitgeruste FABIA is inclusief een scherp private lease-tarief (vanaf € 299* per maand) via enkele muisklikken ‘simply clever’ uitsluitend online te bestellen. En de snelheid blijft er in: de FABIA Online Edition staat binnen 10 dagen voor de deur.

ŠKODA maakt het online bestellen van een FABIA via ŠKODA Private Lease eenvoudig. Om te beginnen ontbreekt keuzestress. De FABIA Online Edition is namelijk zeer compleet uitgerust. Standaard heeft hij bijvoorbeeld metallic lak, Climatronic automatische airconditioning, cruise control, Radio Swing met 6,5 inch kleurentouchscreen en smartphone-integratie, DAB+, het ŠKODA 3D surround sound pakket, extra donker getinte ramen achter (Sunset) en fraaie lichtmetalen velgen. En dus hoef je als klant alleen nog maar de gewenste kleur aan te vinken, de looptijd te selecteren (van 24-48 maanden) en aan te geven hoeveel kilometers per jaar je verwacht te rijden.

Heel flexibel

Het genieten van de FABIA Online Edition met zijn pittige en zuinige 1.0 TSI Greentech benzinemotor (70 kW/95 pk) kan snel beginnen: de auto wordt namelijk binnen tien dagen na de goedkeuring van de bestelling afgeleverd. Dat kan bij de ŠKODA-dealer, maar ook thuis of op het werk. En zelfs dan is het flexibiliteit troef. Mocht de auto niet bevallen, dan is hij binnen een maand kosteloos in te leveren.

Alle voordelen van ŠKODA Private Lease

De FABIA Online Edition wordt geleverd inclusief een private lease-contract van ŠKODA Private Lease. Dat betekent: zorgeloos rijden voor een vast maandbedrag (vanaf € 299*). Bij dat bedrag is alles inbegrepen: onderhoud, reparatie, verzekering, motorrijtuigenbelasting en zelfs gratis vervangend vervoer. De berijder hoeft alleen nog maar te tanken. Ook met onvoorziene omstandigheden wordt flexibel omgesprongen. Zo kan het private lease- contract kosteloos worden beëindigd als de berijder wordt geconfronteerd met onverwachte situaties als inkomensverlies door onvrijwillige werkloosheid, een echtscheiding of arbeidsongeschiktheid.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2021, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.