10
januari
2014
|
10:30
Europe/Amsterdam

ŠKODA lanceert rijk uitgeruste Citigo Drive

ŠKODA start 2014 meteen goed met de zeer aantrekkelijke Citigo Drive. Een rijk uitgeruste uitvoering met een klantvoordeel tot € 1.000,- die leverbaar is zolang de voorraad strekt. De Citigo Drive is gebaseerd op de toch al complete Ambition uitvoering, wat standaard al zaken als dagrijverlichting en ESC (Elektronische Stabiliteits Controle) betekent. Wie echter een blik werpt op de extra uitrusting van de Drive, vraagt zich af wat deze compacte auto nog mist ten opzichte van een grote auto! Aan de buitenkant verfraaid met 14-inch lichtmetalen velgen (Apus) en mistlampen vóór, aan de binnenkant voorzien van airconditioning met pollenfilter, boordcomputer, cruise control, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en een lederen 3-spaaks stuurwiel, pookknop en handremgreep. Ook aan muziek en navigatie is gedacht, met Radio Funky en voorbereiding voor Move & Fun.   

Voor al deze extra’s wordt een meerprijs berekend van slechts € 800,-, waardoor afhankelijk van de uitvoering het klantvoordeel kan oplopen tot € 1.000,-. De Citigo Drive is hierdoor al leverbaar vanaf € 10.790,-. Het begin van het jaar is dus meteen al goed zaken doen bij ŠKODA.

Interessante opties zijn bovendien voor € 90,- het Audio Pack Plus met 4 extra speakers. of het Move & Fun mobiel navigatiesysteem met o.a. 5 inch kleuren touchscreen, Bluetooth handsfree carkit, SD-kaartlezer en voertuiginformatie inclusief voorbereiding op dashboard voor € 350.-. Voor € 70,- of € 110,- (3/5-deurs) kan het Functie pakket besteld worden. Hiermee krijgt de Citigo een bagage nettenset, een make-up spiegel voor de bestuurder, een multimediahouder, op de 5-deurs een horizontaal neerklapbare passagiersstoel en op de 3-deurs een easy entry systeem met memory functie.

De Citigo Drive is leverbaar met de 44 en 55 kW 1.0 motoren, zowel handgeschakeld als automaat, en met de 1.0 CNG motor van 50 kW. De CNG is met 14% bijtelling zeer voordelig zakelijk te rijden, de andere versies zijn met 20% bijtelling ook nog steeds heel aantrekkelijk voor de bedrijfsportemonnee.

Download hier de prijslijst