Leusden,
08
juni
2022
|
13:00
Europe/Amsterdam

Kom in de Kas! ŠKODA’s met panoramadak

Kom in de Kas! ŠKODA’s met panoramadak

Samenvatting

Op 11 en 12 juni openen glastuinders van Nederland hun deuren voor nieuwsgierige bezoekers. Bij ŠKODA zetten we een boom op voor een gelijksoortig glas: het panoramadak.

Kom in de Kas is een origineel weekenduitje voor gezinnen. Op 11 en 12 juni kun je bij verschillende glastuinders in Nederland een kijkje nemen. Loop door de kassen, bewonder de gewassen en vraag de kweker de overall van het lijf over zijn groenten, fruit, bloemen of planten. Dit jaar doen 75 bedrijven mee en de toegang is gratis.

Grote kans dat er kraampjes staan waar je plantjes en andere producten kunt kopen, dus leg alvast de beschermende kofferbakschaal of -mat achter in je ŠKODA.  

Voordelen van een panoramadak

Met een kas verleng je het seizoen en een panoramadak kan hetzelfde doen. Op donkere dagen valt meer licht in het interieur en dat is goed voor je humeur. Bovendien zorgt het vrije zicht naar boven voor een prachtige aanblik: glinsterende sterren in de nacht, hoge torens in de stad en draaiende rollers in de wasstraat. Nogal wiedes dat alle nieuwe ŠKODA-modellen tegen meerprijs zijn uit te rusten met een glazen panoramadak.

Hoe groter het ŠKODA-model, des te veelzijdiger het optionele panoramadak is. Zo is dat van de FABIA ‘gewoon’ een glazen dak, zit onder het panoramadak van de SCALA een elektrisch bedienbare zonwering en kun je in de OCTAVIA en de SUPERB met open dak rijden, want beide hebben een glazen schuif-/kanteldak. Iets om rekening mee te houden als je jouw ideale ŠKODA gaat samenstellen.

Deze ŠKODA heeft altijd een glazen dak

Bij de ENYAQ COUPÉ iV is het glazen dak niet optioneel; hij heeft het standaard. Het donker getinte panoramadak loopt bijna ononderbroken door tot in het achterruit en dat ziet er stoer uit. En het is tegelijkertijd Simply Clever, want het glazen dak is dunner dan een gewoon dak van staal. Dus blijft de hoofdruimte op de achterbank riant, ondanks de sportief aflopende daklijn.

Gevolgen voor de antennes

Wist je dat kiezen voor een panoramadak, gevolgen heeft voor de antennes in de auto? Wanneer je een optioneel panoramadak bestelt, vervalt de haaienvin op het dak en worden de antennes opgesplitst. De LTE-antenne voor mobiel internet wordt onder het glazen dak bevestigd en de navigatie-antenne komt bij de binnenspiegel te zitten. Daar waar je ook de lichtsensor en de regensensor vindt.

Lees ook: Alle nieuwe ŠKODA’s hebben deze veiligheidssystemen

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.