Leusden,
06
december
2020
|
07:00
Europe/Amsterdam

Koud hè? De ŠKODA SCALA en KAMIQ houden je warm

Koud hè? De ŠKODA SCALA en KAMIQ houden je warm

Samenvatting

De winter is nu echt begonnen. Tijd voor warme chocolademelk, verwarmde voorstoelen en voorruitverwarming. Dankzij deze comfortabele opties zit jij er warmpjes bij in de SCALA of KAMIQ. 

ŠKODA-rijders met een nieuwe SCALA of KAMIQ zitten er in de winter bijzonder comfortabel bij. Hun nieuwe auto is leverbaar met voorstoel- en achterbankverwarming (lekker warm zitten), een verwarmbare voorruit (nooit meer krabben!) en verwarmde ruitensproeierkoppen (altijd een schone voorruit).

Sleutelloze toegang met behulp van KESSY laat je snel instappen, zonder diep in je zakken te hoeven graaien voor de contactsleutel. Zoeken naar een trechter voor het bijvullen van de antivries is er met een SCALA of KAMIQ ook niet meer bij, want de slimme dop van het reservoir verandert in een trechter. Dubbelzijdige kofferbakmatten zijn ideaal om natgeregende schoenen en rugtassen op te vervoeren.

Hoeveel kosten die comfortabele opties?

Voor wie nog geen SCALA of KAMIQ rijdt, maar dat wel overweegt, maken we een kostenplaatje. Koop je een van beide modellen in de uitvoering Style, dan betaal je slechts 240 euro voor stoelverwarming op de voorstoelen en krijg je de verwarmde ruitensproeierkoppen er gratis bij. Full LED-koplampen met bochtverlichting werpen extra licht in de winterse duisternis en kosten 890 euro. Elke SCALA en KAMIQ heeft natuurlijk standaard een ijskrabber in de tankklep.

Voor wie meer luxe wil, is de SCALA Business Edition of KAMIQ Business Edition een interessant alternatief. Dan krijg je alle weelde van de Style-uitvoering en zijn ook de verwarmbare voorstoelen, de verwarmde ruitensproeierkoppen en de full LED-koplampen bij de prijs inbegrepen. De optielijst biedt je bovendien de mogelijkheid er extra warmpjes bij te zitten. Met een verwarmbare voorruit hoef je nooit meer te krabben in de winter, of je pleziert de achterwerken van je passagiers met een verwarmbare achterbank. Beide kosten 200 euro.

Is er dan nog een onderdeel van het interieur niet verwarmd? Oh ja: stuurverwarming voor warme handen! Dat kost 190 euro voor de KAMIQ met handgeschakelde versnellingsbak of 290 euro voor de versie met DSG-transmissie. Bij de SCALA ben je zelfs een paar tientjes goedkoper uit.

Korting op accessoires voor de winter

Om ervoor te zorgen dat je auto netjes blijft in de wintermaanden, investeer je in rubbermatten of kofferbakschalen. Op dit moment krijg je 20 procent korting op zulke winteraccessoires. Deze actie valt samen met de ŠKODA Wintercheck, waarbij de dealer controleert of jouw ŠKODA winterklaar is en hoe hij er technisch voor staat. De ŠKODA Wintercheck kost slechts 20 euro en je kunt de afspraak online maken.

Private lease als alternatief voor koop

Het kopen van een ŠKODA SCALA of KAMIQ kwam al even aan bod, maar private lease kan natuurlijk ook. Dan rijd je voor een vast bedrag per maand in een van beide modellen. Op deze manier kun je ook in de bovengenoemde Business Edition met stoelverwarming en full LED-koplampen thuiskomen. Configureer jouw favoriete model op de ŠKODA private lease-pagina.

Upgraden naar de ŠKODA OCTAVIA?

De ruime ŠKODA OCTAVIA is nog luxer uitgevoerd, met verwarmde sproeierkoppen als standaard en de Style-uitvoering heeft al stoelverwarming vóór en KESSY. Functiepakketten met comfortabele extra’s zoals stuurwielverwarming en/of een verwarmbare voorruit kosten 460 tot 750 euro. Voor nog meer keuzemogelijkheden kun je in de prijslijst van de OCTAVIA Business-versies duiken.

Maximaal comfort met de KODIAQ iV

De nieuwe KODIAQ iV is het toppunt van comfort. ŠKODA’s volledig elektrische vlaggenschip heeft een fluisterstille aandrijflijn en vijf interieurdesigns om uit te kiezen. Voor de koude wintermaanden is het Klimaat-pakket een heerlijke toevoeging. Het omvat verwarmbare voorstoelen, verwarmde ruitenwissersproeiers en 3-zone climate control. Dan is er ook nog het uitgebreidere Klimaat Plus-pakket dat daar voorruit- en achterbankverwarming aan toevoegt. Wen er maar aan dat je passagiers na aankomst niet willen uitstappen: ‘ah toe, nog vijf minuutjes’. 

Lees ook: 4 redenen om toch winterbanden te nemen

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.