Leusden,
25
april
2023
|
11:00
Europe/Amsterdam

Let’s Explore: ontdek de Škoda’s van de toekomst live

Let’s Explore: ontdek de Škoda’s van de toekomst live

  • Let’s Explore event op 25 april vanaf 19:00 uur online te volgen op de Nederlandse Škoda Newsroom
Samenvatting

Škoda geeft vanavond tijdens het Let’s Explore event een uitgebreide preview van een serie toekomstige, volledig elektrische modellen. Het event is vanaf 19.00 uur live te volgen op de Nederlandse Škoda Newsroom.

Škoda kondigde recent aan dat het merk tegen 2026 nog eens drie elektrische modellen gaat introduceren. Škoda bouwt dan ook hard aan een brede line-up van lokaal emissievrij rijdende auto’s, van kleine en compacte tot een groot model met zeven zitplaatsen. De Vision 7S, het vorig jaar onthulde studiemodel dat is ontworpen volgens de nieuwe ‘Modern Solid’ designtaal van het merk, is een belangrijke voorbode van deze nieuwe zevenzitter.

Het Let’s Explore event is op 25 april vanaf 19.00 uur op deze newsroom te volgen. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.