Leusden,
15
november
2022
|
15:12
Europe/Amsterdam

Met een ŠKODA voor je deur is het elke dag Zaterdag

Met een ŠKODA voor je deur is het elke dag Zaterdag

Samenvatting

Zaterdag is voor veel mensen de leukste dag van de week. En het idee dat bij elke Zaterdagfamilie een model van ŠKODA past, slaat aan. Sterker nog: de Zaterdagcampagne van ŠKODA Nederland is onlangs beloond met de Gouden Effie Award!

Wat is er nou leuker dan op zaterdag op pad te zijn met je matties, gezin, familie of sportclub? Lekker sportief bezig zijn of misschien wel heerlijk met z’n allen naar een pretpark. ŠKODA snapt als geen ander hoe fijn dat is. En daarom zijn er ruime, praktische en soms volledig elektrische modellen voor al deze Zaterdagfamilies. Zoals de ŠKODA OCTAVIA COMBI, ŠKODA KAROQ en ŠKODA ENYAQ iV.

Trotse winnaar Gouden Effie Award

De Zaterdagcampagne van ŠKODA Nederland is niet onopgemerkt gebleven. ŠKODA is namelijk de trotse winnaar van een Gouden Effie Award. Dat zegt je waarschijnlijk niets, behalve als je werkzaam bent in de marketing- en communicatiebranche. Een vakjury kent de Gouden Effie Award toe aan de campagne die een schot in de roos blijkt. Want mede dankzij de Zaterdagcampagne is het aandeel ŠKODA’s op de weg flink gegroeid in de afgelopen jaren.

ŠKODA-rijders bedankt!

De Gouden Effie Award is 8 november jongstleden tijdens een feestelijke avond in een bomvol Theater Amsterdam aan ŠKODA Nederland uitgereikt. Dat ŠKODA het goud pakt, is te danken aan alle ŠKODA-rijders van Nederland, want jullie hebben ervoor gezorgd dat je steeds vaker een nieuwe ŠKODA op de weg ziet. Dus: bedankt!

Maatschappelijke betrokkenheid

De jury van de Effie Award (er zijn ook een Zilveren en Bronzen Effie Award) bestond dit keer uit zestig leden die allen werkzaam zijn in de marketingcommunicatiebranche. Er werden slechts drie Gouden Effie Awards uitgereikt, waarvan er dus een voor ŠKODA Nederland is.

Het viel de jury op dat er dit keer veel voorbeelden waren met maatschappelijke betrokkenheid. Hier is de Zaterdagcampagne van ŠKODA een goed voorbeeld van. Er werden dit jaar 38 campagnes in zeven categorieën ingezonden.

En verder: Lees hoe ŠKODA er voor de Zaterdagfamilies is

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.