Leusden,
16
maart
2017
|
10:10
Europe/Amsterdam

Mijn ŠKODA app nu ook beschikbaar voor modellen vanaf 2010

  • Inbouw Mijn ŠKODA module tijdelijk extra voordelig

Eigenaren van een ŠKODA FABIA, OCTAVIA of SUPERB vanaf modeljaar 2010 en later kunnen nu bij de dealer achteraf de Mijn ŠKODA module laten inbouwen. Alle Business-uitvoeringen waren sinds vorig jaar standaard al ‘connected’, maar nu is ook de iets oudere ŠKODA te combineren met de Mijn ŠKODA app. Met de ‘Mijn ŠKODA app’ bent u altijd met uw auto verbonden. De inbouw van de benodigde module is nu tijdelijk extra voordelig.

Met de innovatieve Mijn ŠKODA app, die eenvoudig gratis te downloaden is, zijn veel functies van een ŠKODA op afstand te checken. Zo is via de smartphone bijvoorbeeld te zien wat de resterende actieradius is, waar de auto staat en of de portieren zijn afgesloten. Daarnaast krijgt de gebruiker een seintje als het tijd is voor een dealerbezoek voor onderhoud en/of APK. Ook kan de Mijn ŠKODA app helpen bij het realiseren van een zo gunstig mogelijk verbruik en waarschuwt de app bij eventuele storingen. Het Bewegings Alert geeft onmiddellijk een melding zodra de ŠKODA wordt verplaatst of als de deuren onrechtmatig worden ontgrendeld.

Eenvoudig betaald parkeren
Nieuw is de mogelijkheid om via de app parkeerkosten eenvoudig te betalen. De ŠKODA-rijder krijgt een melding in een betaald parkeren-gebied en de betaling stopt automatisch wanneer de auto na het parkeren weer in beweging wordt zet.

Voor zakelijke rijders is optioneel een rittenregistratiefunctie voor de app beschikbaar. Die biedt een duidelijk overzicht van alle gemaakte ritten, inclusief afstand, tijd, de gemiddelde snelheid en de gereden route. Deze ritregistratiefunctie is ideaal voor de belastingaangifte.

De achteraf-inbouw van de Mijn ŠKODA module is tijdelijk extra voordelig. De module wordt door de dealer ingebouwd voor slechts € 99 in plaats van € 249. Deze introductieactie geldt tot en met juni 2017. Meer informatie over de voorwaarden van deze actie is beschikbaar bij de ŠKODA-dealers.