13
februari
2014
|
15:22
Europe/Amsterdam

MS Mode klanten maken kans op jaar lang rijden in ŠKODA Citigo

ŠKODA en MS Mode geven 50 keer een jaar lang rijden in een fraaie ŠKODA Citigo cadeau. Onder het motto ‘Shop till you Drive’ werken de twee samen om het 50-jarig bestaan van MS Mode te vieren. De internationale fashion retailer begint het feestjaar met het verloten van een Citigo onder bezoekers van de Huishoudbeurs. Vanaf april gaan alle remmen los en staat bij de 50 gelukkigen, verdeeld over Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Spanje, een jaar lang een stijlvolle, veelzijdige, veilige en zuinige ŠKODA Citigo voor de deur.Het feestje start echter al eerder. Wie van 15 tot en met 23 februari in de Amsterdam RAI de Huishoudbeurs bezoekt, kan niet om de ŠKODA Citigo heen: de auto staat prominent op de MS Mode stand en bovendien hangt er een levensgrote versie van de vlotte kanjer boven. Iedere bezoeker die op de stand een aankoop doet, maakt kans om eigenaar te worden van een echte versie van staal, glas en rubber. Daarbij is het totaalbedrag op de kassabon niet van belang: iedereen maakt evenveel kans. Een goede reden om de stand van MS Mode op de Huishoudbeurs te bezoeken! 

In april beginnen MS Mode en ŠKODA  met ‘Shop till you Drive’, geïnspireerd op 50 jaar vrouwelijke, comfortabele en betaalbare damesmode voor de Europese vrouw. Wie voor minimaal 50 euro een MS Mode-outfit koopt in een winkel of via de webshop www.msmode.nl, maakt kans op een jaar rijden in de slimme stadsauto van ŠKODA. 

De oorsprong van MS Mode ligt op de Amsterdamse Albert Cuypmarkt, waar Max Abram een goedlopende kraam in damesmantels dreef. Inmiddels ligt de collectie in bijna 140 winkels in Nederland en daarnaast ook in vestigingen in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Veelzijdigheid, pure eenvoud, oog voor detail, een vleugje glamour, comfort en een faire prijs zijn de belangrijkste kenmerken. Waarden die naadloos aansluiten bij ŠKODA en de Citigo: hij is stijlvol, biedt veel value for money, heeft vijf sterren behaald in de EuroNCAP-crashtest en rijdt met zuinige en schone techniek. 

Kortom, wie schoon, zuinig en comfortabel in een gloednieuwe auto wil rijden, doet er goed aan om de Huishoudbeurs, de webshop of winkel van MS Mode, of een showroom van een ŠKODA-dealer te bezoeken.

Meer over de ŠKODA Citigo en MS Mode is te vinden op www.skoda.nl/citigo en www.msmode.nl. De actiesite www.shoptillyoudrive.com is vanaf 15 februari live.

Bekijk de advertorial.