Leusden,
29
april
2022
|
09:30
Europe/Amsterdam

Nieuwe ŠKODA KAROQ nu in de showroom

Nieuwe ŠKODA KAROQ nu in de showroom

  • Nieuwe looks en nog meer tech voor compacte en avontuurlijke SUV
  • Nieuwe ŠKODA leverbaar vanaf € 32.990*, ruime keuze uit luxe Business Editions 
Samenvatting

De nieuwe KAROQ staat vanaf vandaag in de Nederlandse showrooms van ŠKODA. De avontuurlijke en compacte SUV heeft een aangescherpt design en legt de lat op  vele vlakken wederom hoger. Hij is nu ook te bestellen als 1.0 TSI Greentech Ambition, vanaf € 32.990*.

De nieuwste versie van de succesvolle SUV van ŠKODA is direct te herkennen aan designelementen zoals de zeshoekige grille, nieuwe bumpers en de grote achterspoiler. De kenmerkende C-design achterlichten en de scherp gesneden koplampen zijn altijd voorzien van LED-verlichting. Full LED Matrix-technologie is tegen meerprijs verkrijgbaar. 

Ook van binnen biedt de nieuwe KAROQ een aantal noviteiten, zoals de veganistische materialen en de nieuwe LED-sfeerverlichting, die in 10 verschillende kleuren is in te stellen. De passagiersstoel is vanaf nu leverbaar met elektrische verstelling inclusief een geheugenfunctie. Onveranderd gebleven zijn de inmiddels geliefde eigenschappen zoals het VarioFlex-systeem met verschuifbare achterbank en de 588 liter grote bagageruimte die tot zelfs 1.810 liter is te vergroten wanneer de achterste zitplaatsen zijn verwijderd. 

De nieuwe ŠKODA KAROQ is uitgerust met de nieuwste generatie infotainmentsystemen met  DAB+ digitale radio. En dankzij de ingebouwde eSIM is de KAROQ altijd online. Laura, de digitale stemassistent, begrijpt commando’s in maar liefst 15 talen. Software- en navigatie-updates kunnen ‘over the air’ worden uitgevoerd en smartphones zijn draadloos te verbinden met Apple CarPlay en Android Auto. Met de optionele Phonebox zijn smartphones ook draadloos op te laden.

Big Business

De nieuwe ŠKODA KAROQ is leverbaar in een groot aantal Business-uitvoeringen die voor zowel particuliere als zakelijke rijders extra interessant zijn. Aan de basis van de line-up staat de Ambition, die standaard onder meer is voorzien van features zoals parkeersensoren achter, cruise control, draadloze Smartlink inclusief Ready to Connect, Radio Bolero met Voice Control, Bluetooth telefoonvoorbereiding, DAB+ en airconditioning. Vanbuiten onderscheidt hij zich met de 16” Castor-velgen, extra getinte Sunset-ramen achter en LED-achterlichten met dynamische knipperlichten. Al in de basis staat de KAROQ bol van de assistentiesystemen, waaronder de Driver Activity Assistant, Hill Hold Control, City Emergency Braking en Front assist met voetgangersbescherming.

Voor de meerprijs van slechts €500 kan worden gekozen voor de extra luxe Business Edition, die is uitgerust met het infotainment- en navigatiesysteem Amundsen met 8” touchscreen en lifetime Mapcare, KESSY FULL (Keyless Entry, Start & Stop), Climatronic airconditioning met 2 zones en en Virtual Pedal, de elektrisch te openen en sluiten achterklep met voetsensor.

De Business Edition Plus, exclusief voorbehouden aan de 1.5 TSI ACT Greentech met DSG-7 automaat, biedt bovenop de features van de Business Edition onder meer comfortstoelen met stoelverwarming, stuurwielverwarming, Adaptive Cruise Control, Driving Mode Select, parkeersensoren rondom, een achteruitrijcamera, koplampsproeiers en verwarmde ruitensproeiers. Het interieur is extra luxe afgewerkt en van buiten vallen direct de 17” SCUTUS Aero SIlver-velgen op. Deze versie heeft een meerprijs van € 1.200 ten opzichte van de reguliere Business Edition.

De Sportline Business onderscheidt zich van de andere drie uitvoeringen met zijn sportline bumpers, wielkasten en achterspoiler in carrosseriekleur, 18" PROCYON Aero Black velgen en de  Full LED Matrix-koplampen met Adaptive Frontlight System en automatische Range Control.

De buitenspiegelkappen, grille, raamomlijstingen en dakreling zijn uitgevoerd in hoogglans zwart. Het interieur is voorzien van sportstoelen, een zwarte dakhemel en LED-interieurverlichting. Ook deze sportieve uitvoering biedt features zoals het infotainment- en navigatiesysteem Amundsen met 8" touchscreen en lifetime Mapcare, parkeersensoren en een achteruitrijcamera.

Leverbaar vanaf € 32.990*

De nieuwe KAROQ van ŠKODA is in Nederland leverbaar met twee verschillende TSI benzinemotoren. De 1.0 TSI Greentech met handgeschakelde zesbak is te bestellen vanaf

€ 32.990* (Ambition). De 1.5 ACT Greentech is leverbaar vanaf € 35.490 (Business Edition). De vier uitvoeringen zijn op persoonlijke smaak te brengen met een keur aan individuele opties en optiepakketten. 

De nieuwe ŠKODA KAROQ kan hier worden geconfigureerd en de volledige prijslijst is hier te vinden.

Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven, kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief of een proefrit boeken via de online proefritplanner.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie skoda.nl.