26
mei
2015
|
09:55
Europe/Amsterdam

Nieuwe Superb Combi vanaf € 29.090,-

Samen met de eerste beelden geeft ŠKODA vandaag alvast de prijslijst vrij. De meerprijs van de nieuwe Combi bedraagt voor alle uitvoeringen € 1.300,-. Daarmee begint zakendoen met de ŠKODA Superb Combi al bij € 29.090,-, wat ongekend is voor een auto van dit formaat. De 1.6 TDI met 20% bijtelling begint bij € 31.140,- en ook daarmee zet de nieuwe Superb Combi de concurrentie in de schaduw. Groot, groter, grootst. Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe ŠKODA Superb Combi. Hierop is te zien hoe de nieuwe designtaal ŠKODA’s grootste Combi uitgesproken krachtig en elegant maakt. Vlak na de zomer maakt het vlaggenschip zijn Nederlandse showroomdebuut. Als voorbereiding hierop geeft ŠKODA nu alvast de prijzen vrij.

Vanaf € 29.090,- staat de 1.4 TSI Greentech met 92 kW (125 pk) in de startblokken als Active met handgeschakelde 6-versnellingsbak. Deze Combi is standaard al zeer compleet uitgerust met zaken als airconditioning, cruise control met snelheidsbegrenzer, een bandenspanningscontrolesysteem en natuurlijk de gigantische bagageruimte van 660 liter tot maar liefst 1.950 liter met neergeklapte achterbank. Dat doet geen enkele auto in dit segment hem na. Helemaal bijzonder is de standaard montage van veiligheidssystemen als de Driver Activity Assistant (vermoeidheidsdetectie) en Front Assist. Deze meet constant de afstand tot de voorligger en remt automatisch af wanneer nodig. 

Met 20% bijtelling al vanaf € 218,- netto per maand 
Vanaf € 31.140,- is de nieuwe Superb Combi er als 1.6 TDI Greentech met 88 kW (120 pk). Deze komt in aanmerking voor 20% bijtelling voor zowel de handgeschakelde 6-versnellingsbak als de 6-traps DSG-automaat. Met een netto bijtelling van slechts € 218,- per maand o.b.v. 42% inkomstenbelastingtarief, is deze Superb Combi onweerstaanbaar. Ideaal als zakenauto, voor de hele familie en vakanties. Het gunstige bijtellingstarief van 20% geldt ook voor de 2.0 TDI met 110 kW/150 pk en 140 kW/190pk met handgeschakelde 6-versnellingsbak.

Ook als Businessline 
De Active, Ambition en Style kunnen tegen een geringe meerprijs uitgebreid worden met de extra aantrekkelijke Businessline uitvoering. Als Active Businessline krijgt de Superb de beschikking over navigatie met 6,5” kleuren touchscreen, Bluetooth, multifunctioneel stuur met radio- en telefoonbediening, mistlampen vóór met cornerfunctie, 16-inch lichtmetalen velgen, Parking Distance Control achter en Climatronic met 2 klimaatzones.

De Ambition Businessline voegt hier nog onder andere Bi-Xenon koplampen met AFS functionaliteit, LED dagrijverlichting en 17 inch lichtmetalen velgen ‘ Stratos’ aan toe. 

Voor wie het nog uitgebreider wil, is er de Style Businessline, die onder andere is voorzien van volautomatische airconditioning met 3 klimaatzones, de virtual paddle (opent de achterklep elektrisch na een voetbeweging onder de achterbumper), Canton Soundsystem, Navigatie Columbus met 8" kleuren touchscreen en achteruitrijcamera.

De meerprijzen voor de Businessline uitvoeringen zijn als volgt vastgesteld:
Active Businessline: € 700,-
Ambition Businessline: € 1.000,-
Style Businessline: € 1.900,-

Laurin & Klement 
Het absolute topniveau is de Laurin & Klement, leverbaar in combinatie met de sterkste benzine- en dieselmotor met DSG-6 automaat en 4x4. 

De nieuwe benchmark
Net als de nieuwe ŠKODA Superb die vanaf 25 juni in de showroom staat, zet de nieuwe ŠKODA Superb Combi de nieuwe benchmark in de middenklasse. Met een uitgesproken design, nieuwe normen op het gebied van ruimte en comfort, de nieuwste technologie en een onweerstaanbare prijs-/kwaliteitverhouding. 

Download de prijslijst

* In dit bericht vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BPM/BTW, exclusief afleverkosten. Lees de algemene verkoopinformatie op www.skoda.nl