Leusden,
03
mei
2019
|
07:00
Europe/Amsterdam

No Pants Day: verwen je blote benen met stoelverwarming

No Pants Day: verwen je blote benen met stoelverwarming

Samenvatting

Wist je dat de eerste vrijdag van mei bekendstaat als No Pants Day? Als je durft, ga je dan zonder broek naar je werk of naar een feestje. Er is goed nieuws voor je blote benen: alle ŠKODA’s, van de CITIGO tot de SUPERB, zijn leverbaar met stoelverwarming.

Het wordt vrijdag waarschijnlijk slecht weer, met 10 graden en regen. Om dan je broek in de kast te laten hangen voordat je naar je werk gaat, of naar de verjaardag van je suikertante… niks voor koukleumen. Toch hoef je niet bang te zijn als je in je auto stapt. Elke ŠKODA is te bestellen met stoelverwarming.

Blote benen

Zelfs in de kleinste ŠKODA, de CITIGO, zitten je blote benen er warmpjes bij. Ook bij de SCALA, de OCTAVIA, de SUPERB, de KAROQ en de KODIAQ kun je stoelverwarming bestellen, of is het zelfs standaard. Nu nog afwachten of je collega’s kunnen lachen om jouw blote benen, of dat je suikertante zich niet in haar advocaatje met slagroom verslikt.

Eerste auto met stoelverwarming

De eerste auto met elektrische stoelverwarming was de Cadillac Fleetwood uit 1966. Je betaalde toen 78,95 dollar als je warme billen wilde. In 2019 zou dat neerkomen op 550 euro – dat is meer dan je bij ŠKODA betaalt. Zo ben je op de CITIGO maar 200 euro kwijt, als je de Style-uitvoering bestelt. Het Zweedse SAAB voorzag al zijn modellen in de jaren zeventig overigens standaard van stoelverwarming – niet zo gek als je de Zweedse winters kent.

Voordat je je broek thuis laat, moet je je wel even afvragen of je manager tegen een grapje kan. ŠKODA kan wel iets doen tegen koude benen, maar niet tegen een humeurige baas.

Lees ook: Zo typ je ŠKODA