Leusden,
09
februari
2021
|
14:17
Europe/Amsterdam

Pon Dealer Amersfoort: ŠKODA-dealer van het Jaar

Pon Dealer Amersfoort: ŠKODA-dealer van het Jaar

  • Indrukwekkende prestatie: Pon Dealer Amersfoort is ŠKODA-dealer van het jaar én krijgt prijs dankzij tevreden klanten
  • Tweede plaats voor Autoland van den Brug; Autobedrijf Korterink wordt derde
  • Prestigieuze prijzen stimuleren Nederlandse dealers de lat nóg hoger te leggen
Samenvatting

ŠKODA-dealer van het jaar 2021, de allerhoogste gemiddelde score op het gebied van klanttevredenheid én een verhuizing: Pon Dealer in Amersfoort is het nieuwe jaar goed begonnen. En het is niet voor niets dat Pon Dealer is uitgeroepen tot ŠKODA-dealer van het Jaar 2021. Nog vanuit de oude locatie in Hoogland liet het bedrijf vorig jaar uitstekende prestaties zien op het gebied van verkoopaantallen en de mate van klanttevredenheid, zowel in de showroom als in de werkplaats.

Met de Dealer van het Jaar-verkiezing stimuleert ŠKODA zijn dealers het beste uit zichzelf te halen om klanten topproducten én service van het hoogste niveau te bieden. ŠKODA streeft naar tevreden klanten die het merk trouw blijven, zowel in de showroom als in de werkplaats. De afgelopen twaalf maanden beoordeelde ŠKODA de dealerorganisatie op al deze elementen. Pon Dealer Amersfoort scoorde op alle onderdelen overtuigend en mag zich daarmee een jaar lang ŠKODA-dealer van het Jaar noemen. Autoland van den Brug uit Heerenveen eindigde op een tweede plek, terwijl Autobedrijf Korterink uit Zwolle/Rouveen een eervolle derde plaats in de wacht sleepte.

Dealer van het Jaar én Publieksprijs

Het altijd opgewekte en toegewijde team van ‘team captain’ Rudolf van Silfhout van Pon Dealer dacht ook in het zware eerste corona-jaar steeds in kansen en mogelijkheden. Dat vertaalde zich onder meer in de hoge klanttevredenheid. Door de klant altijd op 1 te zetten, zette de klant Pon Dealer óók op 1, waardoor Pon Dealer dit jaar tevens de Publieksprijs in ontvangst mocht nemen. Klanten voelen zich bij de ŠKODA-dealer uit Amersfoort thuis door de informele, prettige ‘ons kent ons’-sfeer en raden het bedrijf graag aan bij vrienden en bekenden. Een groot percentage van het aantal ŠKODA-rijders in het verzorgingsgebied van Pon Dealer zal ook op de nieuwe vestiging op de Nijverheidsweg-Noord in Amersfoort weer een beroep doen op deze dealer. De nieuwe ŠKODA-vestiging draait daar inmiddels op volle toeren en het voltallige personeel verhuisde mee.

Aanmoedigingsprijs voor ambitieuze dealer

Traditioneel heeft ŠKODA ook de jaarlijkse aanmoedigingsprijs uitgereikt. Dit jaar viel de prestigieuze prijs ten deel aan Broekhuis in Alkmaar, als waardering voor de positieve manier waarop het bedrijf zich het laatste jaar heeft geëtaleerd. Broekhuis is sinds 1,5 jaar ŠKODA-dealer in de regio Noord-Holland en nam 1 januari 2020 Heron Auto over. Het is de ambitieuze dealer in een jaar tijd gelukt om de mensgerichte Broekhuis cultuur in het overgenomen bedrijf in te bedden. Ook groeit Broekhuis in de regio sterk in de leasemarkt én in verkoopaantallen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.