Leusden,
06
mei
2023
|
07:00
Europe/Amsterdam

Psst, wil je een Škoda Enyaq iV met SEPP-subsidie?

Psst, wil je een Škoda Enyaq iV met SEPP-subsidie?

Samenvatting

Een nieuwe Škoda Enyaq iV is leverbaar vanaf 48.990 euro. Hiermee komt hij niet in aanmerking voor de subsidie elektrische auto 2023. Tóch kun je in een nieuwe Enyaq iV rijden én profiteren van 2.950 euro SEPP-subsidie. Maar niet doorvertellen…

De SEPP-subsidie (Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren) 2023 geldt tot een fiscale waarde van 45.000 euro. In de prijslijst van elke Škoda staat die fiscale waarde duidelijk vermeld. Je kunt hem ook zelf uitrekenen door de rijklaarmaakkosten af te trekken van de consumentenadviesprijs.

Aangezien de Škoda Enyaq iV een adviesprijs heeft van 48.990 euro, denk je mis te grijpen, maar dit is niet het geval. Bij de Škoda-dealer vind je momenteel aantrekkelijk geprijsde voorraadmodellen van de Enyaq iV 60, die dankzij een tactisch gekozen korting wél in aanmerking komen voor de aanschafsubsidie.

Inruilpremie

Dit komt neer op een netto teruggave van 2.950 euro. Heb je een auto in te ruilen? Dan loont het helemaal om een bezoek aan de Škoda-dealer te brengen, want tijdelijk kun je gebruikmaken van maar liefst 3000 euro extra inruilpremie. En dan zit je zomaar op een korting van bijna 6000 euro. Het gaat hierbij om voorraadmodellen van de Škoda Enyaq iV 60. En dat betekent dat je niet heel lang hoeft te wachten op jouw nieuwe Enyaq iV.

Vind jouw Škoda-dealer

Verveelt nooit

De Škoda Enyaq iV 60 is uitgerust met een accupakket van 58 kWh. Daarmee heb je een actieradius van zo goed als 400 kilometer (WLTP). Met een vermogen van 180 pk, vijf zitplaatsen en een bagageruimte van 585 liter tot aan de achterbank is de Enyaq iV 60 een elektrische suv die nooit verveelt. Niet voor niets is de Škoda Enyaq iV in Nederland de populairste elektrische auto van 2022.

Snelladen tot 120 kW

Wat zit er allemaal op en aan? De Enyaq iV is altijd uitgerust met een navigatiesysteem dat ook laadpunten in de buurt laat zien en laadpunten voorstelt als je eens een stuk verder rijdt. En omdat je kunt snelladen tot 120 kW ben je zo weer onderweg. Cruise control met speed limiter behoedt je voor snelheidsboetes en dankzij de 2-zone automatische airconditioning geniet je van een aangename temperatuur aan boord. Metallic lak en 19-inch lichtmetalen velgen zijn standaard.

Let op: het aantal voorraadmodellen van de Škoda Enyaq iV 60 is beperkt. Wacht dus niet te lang als je met jouw nieuwe elektrische SUV wilt profiteren van de SEPP-subsidie.

Lees ook: Škoda Enyaq RS iV drift de recordboeken in

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.